Obavijesti

Sport

Komentari 21

Ovako je Cavani govorio o sucu koji će suditi Hajduku i Dinamu: 'Treba ga strpati u zatvor...'

Ovako je Cavani govorio o sucu koji će suditi Hajduku i Dinamu: 'Treba ga strpati u zatvor...'

Daniel Siebert je elitni Uefin sudac i učitelj iz Berlina koji će od jedne utakmice zaraditi 6000 eura. Sudi u Bundesligi i europskim natjecanjima, a sada ga čeka grotlo Poljuda

VIDEO

Pred nama je ostao još samo jedan krug prvenstva u kojem ćemo doznati hrvatskog prvaka, a kako bi sve prošlo bez turbulencija, HNS je za derbije odlučio delegirati strane suce.

Pokretanje videa...

Poljud 01:36

Premijeru će u subotu imati njemački sudac Daniel Siebert koji će zajedno sa svojim sunarodnjacima suditi utakmicu Hajduka i Dinama na Poljudu. Elitni Uefin sudac i učitelj iz Berlina će od jedne utakmice zaraditi 6000 eura, što je 12 puta više nego što dobivaju hrvatski suci po utakmici. 

firo: 03/10/2024 Football, Soccer, 1st League, First Bundesliga, Season 2023/2024, Bayer Leverkusen - VfL Wolfsburg

Njegov životopis pun je utakmica s najvećih natjecanja. Sudi u Bundesligi, Ligi prvaka i dijelio je pravdu na Svjetskom prvenstvu u Katru. No, ako pitate legendarnog Urugvajca Edinsona Cavanija za mišljenje o njemačkom sucu, to zasigurno neće biti komplimenti. 

(SP)QATAR AL WAKRAH 2022 WORLD CUP GROUP H GHA VS URU

Siebert je sudio utakmicu Urugvaja i Gane u posljednjem kolu grupne faze. Dvostruki svjetski prvaci pobijedili su 2-0, za prolazak u osminu finala trebao im je još jedan gol, no nisu ga uspjeli zabiti i ispali su. U završnici utakmice tražili su penal, a kako ga je Siebert odbio suditi, bijesni Urugvajci su ga okružili i poludjeli na njega. Cavani je u naletu bijesa bacio na pod VAR monitor.

- Ako me kazne zbog udaranja VAR-a, onda sudac koji nas je izbacio sa Svjetskog prvenstva treba u zatvor - rekao je legendarni napadač koji smatra kako ih je Siebert oštetio u ključnoj utakmici.

Kako god, pred njim je vrlo težak izazov. U grotlu Poljuda sudi najveći derbi hrvatskog nogometa koji bi mogao puno toga odrediti u borbi za naslov prvaka. Samo se nadamo da neće biti ovih scena iz Katra...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem