To je to što me zanima!

Ovako je City proslavio trofej: Pep Guardiola briše suze, a u svlačionici se bacaju po podu

Igrači Cityja i njihov trener malo su si uzeli oduška nakon drugog trofeja u sezoni, ali već sljedećeg dana kreće ozbiljni rad. Samo jedna prepreka dijeli ih od sna i prvog trofeja Lige prvaka u povijesti kluba
Vidi originalni članak

S visoko podignuta dva prsta Pep Guardiola pokazivao je publici na Wembleyju broj osvojenih trofeja ove sezone, no vrlo vjerojatno bi i on oba zamijenio za onaj treći koji mu fali. Veliko finale Lige prvaka protiv Intera čeka ga sljedeću subotu i prilika da ispiše klupsku povijest kao prvi trener koji je smjestio 'klempavi trofej' u vitrine Etihada.

No prije velikog finala prvo je na rasporedu bila zaslužena proslava. Nakon što je osvojio Premier ligu, Manchester City je u finalu FA Kupa srušio rivala Manchester United (2-1) i osvojio šesti trofej u ovom natjecanju, a heroj je bio neuništivi Ilkay Gundogan s dva gola. Nakon utakmice uslijedilo je ludo slavlje.

Prvo su igrači pozdravili navijače koji su ih došli podržati u velikom broju, a dok su čekali dodjelu medalja i trofeja, Guardiola je bio u ekstazi. S osmijehom od uha do uha, prilazio je svojim igračima i svakoga srdačno izgrlio. Posebno je bio oduševljen kada je došao do Erlinga Haalanda kojeg je grlio, tapšao po ramenima pa opet grlio. Poput razdraganog dječaka. U jednom trenutku su ga svladale emocije pa je brisao suze pred cijelim auditorijem na Wembleyju.

Video pogledajte OVDJE

Nakon što su podignuli trofej, ludo slavlje nastavilo se u svlačionici. Šampanjac je tekao u potocima, a očito je u trenucima veselja svladao i Cityjevog oružara. Skinuo se u gaće pa se bacao po podu svlačionicu, dok su mu se ostali smijali i snimali ga. 

- Halo, pazi na moju Gucci torbicu - vikao mu je u šali Jack Grealish

Igrači Cityja i njihov trener malo su si uzeli oduška nakon drugog trofeja u sezoni, ali već sljedećeg dana kreće ozbiljni rad. Samo jedna prepreka dijeli ih od sna i prvog trofeja Lige prvaka u povijesti kluba, a ona se zove Inter. Manchester City bit će veliki favorit u Istanbulu, ali Talijane nikada nemojte otpisati. 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • NIKE 04.06.2023.

    Plastika od kluba i fejk atmosfera, j im m ali igraju dobar nogomet.

  • pomocni tockovi 04.06.2023.

    Dajte hajduku 1.5 mlrd pa cete vidit

  • 04.06.2023.

    Umjetan klub,a to što je on napravio i sam laik vidi. Budi prvak evo ti mlrd $

Komentiraj...
Vidi sve komentare