To je to što me zanima!

Ovo je boljelo! Igrači Cardiffa su se žestoko sudarili glavama

Ne govore treneri još u najmlađim uzrastima da se treba javiti kad kreneš izbijati loptu. To vjerojatno nisu učinila dvojica nogometaša Cardiffa, a njihov sudar glavama
Vidi originalni članak

U sudaru kanadske i engleske glave, tvrđom se pokazala ipak ona sa sjevernoameričkog kontinenta. Joe Bennett (29) je u 36. minuti utakmice između Sheffield Wednesdaya i njegovog Cardiffa morao napustiti igru jer mu je suigrač Junior Hoilett (29) glavom zatvorio oko.

- Hoilett, tvoja je glava napravljena od betona. Sve je dobro, nema prijeloma. Odličan rezultat dečki - napisao je ozlijeđeni igrač na Twitteru.

Cardiff je na kraju slavio 2-1 (2-1), a sva tri gola pala u su prvih 18 minuta utakmice kad je Englez još bio na terenu. Prvo je za velšku momčad zabio Glatzel u 5. minuti, zatim je tri minute kasnije podebljao je spomenuti Hoilett, dok je konačnih 2-1 postavio Lees u 18. minuti. 

Nepunih 20 minuta nakon zadnjeg gola igru je napustio Bennett, a do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Nogometaš Cardiffa pauzirat će dok mu ne splasne 'šljiva' na oku te bi možda mogao biti spreman za novogodišnji ogled protiv QPR-a.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Glupijugovic 30.12.2019.

    Zestoko? Imao sam vise puta puno jace od ruk i nog... To na sliki nije nista😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare