To je to što me zanima!

Ovo su novi dresovi 'vatrenih' za Svjetsko prvenstvo?! Malo vuku na '98., sviđaju li vam se?

Malo manje od mjesec dana prije nastavka Lige nacija procurio je drugi dres Hrvatske na kojem su dvije nijanse plave boje. Ranije je na jednom specijaliziranom portalu izašao i prvi dres
Vidi originalni članak

Nakon prvog dresa Hrvatske za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, procurio je dizajn i onog rezervnog. I već na prvi pogled ne možemo se oteti dojmu da podsjeća na onaj sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatreni" su tamo osvojili broncu igrajući u bijelom dresu s crvenim kvadratićima koji kao da se vijore, a nešto slično, također preko lijevog ramena, dobavljač opreme Nike osmislio je za dres za Katar koji je objavio specijalizirani portal Footy Headlines.

POGLEDAJTE REAKCIJE PROLAZNIKA NA DRESOVE VATRENIH: 

Crna boja, koju su hrvatski reprezentativci nosili u zadnja dva ciklusa, na SP-u u Rusiji i lanjskom Euru, više nije na rezervnoj garnituri, nego kombinacija tamnoplave i svijetloplave. Svjetliji kvadratići kao da se prelijevaju preko gornjeg desnog dijela dresa.

Treba reći da je ovaj dizajn i dalje neslužbeni, a reprezentacija će ga predstaviti uoči utakmica Lige nacija protiv Danske u Maksimiru (22. rujna) i Austrije u Beču (25. rujna). Baš bi u tim utakmicama trebala debitirati rezervna garnitura zbog podudaranja boja na prvom drsu.

Ranije se na istom portalu pojavio novi prvi dres za Mundijal u Kataru koji će na prednjoj strani po sredini imati bjelinu, a prepoznatljivi kvadratići nalaze se sa strane i na rukavima.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S ĐANIJEM BARBIROM - FNC 7

Idi na 24sata

Komentari 105

  • stjepan 1975 28.08.2022.

    Ma boli me ona stvar za repku i za dresove mi obicni ljudi od tog njihovog nogometa i tak nemamo nikakve koristi.Kaj se mene tice dabogda ne prosli ni skupinu.Da gledam milijunase kak naganjaju loptu po terenu no thx.

  • Rvat12 26.08.2022.

    Da ne zaboravi Modric koji dres mora obuci jer inace pati od zaboravljanja ….sramota

  • lulea 26.08.2022.

    Nekako mi se cini da ce za koju godinu biti čisto plavi još sam grb dinama neka prišiju i to je to. Vratiti crveno bili i crni i to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare