Obavijesti

Sport

Komentari 105

Ovo su novi dresovi 'vatrenih' za Svjetsko prvenstvo?! Malo vuku na '98., sviđaju li vam se?

Ovo su novi dresovi 'vatrenih' za Svjetsko prvenstvo?! Malo vuku na '98., sviđaju li vam se?
8

Malo manje od mjesec dana prije nastavka Lige nacija procurio je drugi dres Hrvatske na kojem su dvije nijanse plave boje. Ranije je na jednom specijaliziranom portalu izašao i prvi dres

Nakon prvog dresa Hrvatske za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru, procurio je dizajn i onog rezervnog. I već na prvi pogled ne možemo se oteti dojmu da podsjeća na onaj sa Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

"Vatreni" su tamo osvojili broncu igrajući u bijelom dresu s crvenim kvadratićima koji kao da se vijore, a nešto slično, također preko lijevog ramena, dobavljač opreme Nike osmislio je za dres za Katar koji je objavio specijalizirani portal Footy Headlines.

POGLEDAJTE REAKCIJE PROLAZNIKA NA DRESOVE VATRENIH: 

Crna boja, koju su hrvatski reprezentativci nosili u zadnja dva ciklusa, na SP-u u Rusiji i lanjskom Euru, više nije na rezervnoj garnituri, nego kombinacija tamnoplave i svijetloplave. Svjetliji kvadratići kao da se prelijevaju preko gornjeg desnog dijela dresa.

Treba reći da je ovaj dizajn i dalje neslužbeni, a reprezentacija će ga predstaviti uoči utakmica Lige nacija protiv Danske u Maksimiru (22. rujna) i Austrije u Beču (25. rujna). Baš bi u tim utakmicama trebala debitirati rezervna garnitura zbog podudaranja boja na prvom drsu.

Ranije se na istom portalu pojavio novi prvi dres za Mundijal u Kataru koji će na prednjoj strani po sredini imati bjelinu, a prepoznatljivi kvadratići nalaze se sa strane i na rukavima.

POGLEDAJTE VIDEO: INTERVJU S ĐANIJEM BARBIROM - FNC 7