To je to što me zanima!

Özil se ne miri s izbacivanjem iz momčadi: Neću ovako završiti...

Özil je prije stanke uzrokovane korona krizom igrao sve premierligaške utakmice pod vodstvom novog trenera Mikela Artete - a otad nije nastupio za 'topnike'. U klubu je od 2013.
Vidi originalni članak

Mesut Özil (32) optužio je Arsenal za manjak lojalnosti nakon što je izostavljen iz popisa igrača za Premier ligu, ali obećao je da će se i dalje "boriti" za svoju priliku. Nijemac turskog podrijetla emotivni govor navijačima je prenio preko društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NE ODLAZI NIKAMO Mesut Özil ostat će u Arsenalu

Özilu na kraju sezone istječe ugovor od 350.000 funti tjedno, ali obećao je da "neće dopustiti da njegova osma sezona u Arsenalu završi ovako".

- Ovo je teška poruka za pisanje navijačima Arsenala za koji sam igrao proteklih nekoliko godina - rekao je u početku svoje objave na Instagramu pa nastavio:

- Zaista sam duboko razočaran činjenicom da zasad nisam registriran za premierligašku sezonu. Potpisujući svoj novi ugovor 2018. godine, obećao sam lojalnost i odanost klubu koji volim, Arsenalu, i žalosti me što to nije uzvraćeno. Kao što sam tek saznao, lojalnost je danas teško postići. Uvjeravao sam se iz tjedna u tjedan da možda postoji šansa da se uskoro opet vratim u momčad. Zbog toga sam dosad šutio.

TVRDE ENGLEZI Arteta prekrižio Özila: 'Neće biti dio momčadi za Premier ligu'

Njemački osvajač Svjetskog prvenstva igrao je u svakoj utakmici Premier lige pod vodstvom Mikela Artete sve dok prošla sezona nije zaustavljena zbog pandemije korona virusa - i otad nije upisao nastup.

ZA "ODANOST" KLUBU Mesute, samo izvoli: Özil nije igrao za Arsenal sedam mjeseci, pa dobio bonus od 9 mil. eura

- Prije pauze od korona virusa bio sam zaista zadovoljan razvojem pod našim novim trenerom Mikelom Artetom, bili smo na pozitivnom putu i rekao bih da su moji nastupi bili na zaista dobroj razini. Ali onda su se stvari opet promijenile i više nisam smio igrati nogomet za Arsenal. Što drugo mogu reći? U Londonu se i dalje osjećam kao kod kuće, još imam mnogo dobrih prijatelja u ovoj momčadi i još uvijek osjećam jaku povezanost s navijačima ovog kluba - razočaran je Özil, ali dodaje da još nije dao za Arsenal sve što je mislio:

- Bez obzira na sve, nastavit ću se boriti za svoju priliku i neću dopustiti da se moja osma sezona u Arsenalu ovako završi. Mogu vam obećati da ova teška odluka neće promijeniti ništa u mom razmišljanju i nastavit ću trenirati najbolje što mogu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mcaa 25.10.2020.

    Sad odi pusit erdoganu mamu ti usranu tursku nezahvalnu

  • BauHauBau 22.10.2020.

    Kasno je sad moj Ozile, ljigavce. Cak i kad su mu htjeli Mercedes ukrasti, on je sjecate se pobjegao a Kolasinac se sa dvojicom naouruzanih kriminalaca odupria.

  • 22.10.2020.

    Niškoristi balerina

Komentiraj...
Vidi sve komentare