Obavijesti

Sport

Komentari 5

Özil se ne miri s izbacivanjem iz momčadi: Neću ovako završiti...

Özil se ne miri s izbacivanjem iz momčadi: Neću ovako završiti...

Özil je prije stanke uzrokovane korona krizom igrao sve premierligaške utakmice pod vodstvom novog trenera Mikela Artete - a otad nije nastupio za 'topnike'. U klubu je od 2013.

VIDEO

Mesut Özil (32) optužio je Arsenal za manjak lojalnosti nakon što je izostavljen iz popisa igrača za Premier ligu, ali obećao je da će se i dalje "boriti" za svoju priliku. Nijemac turskog podrijetla emotivni govor navijačima je prenio preko društvenih mreža.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

FC Arsenal 00:32
Mesut Özil ostat će u Arsenalu
Mesut Özil ostat će u Arsenalu

Özilu na kraju sezone istječe ugovor od 350.000 funti tjedno, ali obećao je da "neće dopustiti da njegova osma sezona u Arsenalu završi ovako".

- Ovo je teška poruka za pisanje navijačima Arsenala za koji sam igrao proteklih nekoliko godina - rekao je u početku svoje objave na Instagramu pa nastavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Season prep is 🔛⚽ #M1Ö #YaGunnersYa @arsenal

Objavu dijeli Mesut Özil (@m10_official)

- Zaista sam duboko razočaran činjenicom da zasad nisam registriran za premierligašku sezonu. Potpisujući svoj novi ugovor 2018. godine, obećao sam lojalnost i odanost klubu koji volim, Arsenalu, i žalosti me što to nije uzvraćeno. Kao što sam tek saznao, lojalnost je danas teško postići. Uvjeravao sam se iz tjedna u tjedan da možda postoji šansa da se uskoro opet vratim u momčad. Zbog toga sam dosad šutio.

Arteta prekrižio Özila: 'Neće biti dio momčadi za Premier ligu'
Arteta prekrižio Özila: 'Neće biti dio momčadi za Premier ligu'

Njemački osvajač Svjetskog prvenstva igrao je u svakoj utakmici Premier lige pod vodstvom Mikela Artete sve dok prošla sezona nije zaustavljena zbog pandemije korona virusa - i otad nije upisao nastup.

Mesute, samo izvoli: Özil nije igrao za Arsenal sedam mjeseci, pa dobio bonus od 9 mil. eura
Mesute, samo izvoli: Özil nije igrao za Arsenal sedam mjeseci, pa dobio bonus od 9 mil. eura
Premier League - Arsenal v Manchester United

- Prije pauze od korona virusa bio sam zaista zadovoljan razvojem pod našim novim trenerom Mikelom Artetom, bili smo na pozitivnom putu i rekao bih da su moji nastupi bili na zaista dobroj razini. Ali onda su se stvari opet promijenile i više nisam smio igrati nogomet za Arsenal. Što drugo mogu reći? U Londonu se i dalje osjećam kao kod kuće, još imam mnogo dobrih prijatelja u ovoj momčadi i još uvijek osjećam jaku povezanost s navijačima ovog kluba - razočaran je Özil, ali dodaje da još nije dao za Arsenal sve što je mislio:

- Bez obzira na sve, nastavit ću se boriti za svoju priliku i neću dopustiti da se moja osma sezona u Arsenalu ovako završi. Mogu vam obećati da ova teška odluka neće promijeniti ništa u mom razmišljanju i nastavit ću trenirati najbolje što mogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is a difficult message to write to the @Arsenal fans that I’ve played for over the past few years. I’m really deeply disappointed by the fact that I have not been registered for the @premierleague season for the time being. Upon signing my new contract in 2018, I pledged my loyalty and allegiance to the club that I love, Arsenal, and it saddens me that this has not been reciprocated. As I have just found out, loyalty is hard to come by nowadays. I've always tried to remain positive from week to week that there's maybe a chance to get back in the squad soon again. That's why I kept silent so far. Before the Coronavirus break I was really happy with the development under our new coach Mikel Arteta - we've been on a positive way and I would say my performances were on a really good level. But then things changed, again, and I was not longer allowed to play football for Arsenal. What else can I say? London still feels like home, I still have many good friends in this team, and I still feel a strong connection with the fans of this club. No matter what, I will keep fighting for my chance and not let my 8th season at Arsenal end like this. 🙏🏼🙏🏼 I can promise you that this hard decision won't change anything in my mindset - I will continue to train as best as I can and wherever possible use my voice against inhumanity and for justice. #M1Ö #YaGunnersYa

Objavu dijeli Mesut Özil (@m10_official)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini