To je to što me zanima!

'Pa ovo je stravično, Luka je bio silni potencijal, naša budućnost'

Ne znam što bi uopće rekao. Ovo je velika tragedija, pogotovo za njegovu obitelj, sve koji su ga poznavali, ali i za hrvatski nogomet, o tragičnoj smrti Luke Lucića priča izborni U-17 reprezentacije, Tomislav Rukavina
Vidi originalni članak

Stravična vijest iz Njemačke, neizreciva tuga... U Ostfildernu je u prometnoj nesreći poginuo mladi hrvatski nogometni reprezentativac, 16-godišnji Luka Lucić. Izbornik mu je bio Tomislav Rukavina koji ne može doći k sebi od užasa.

- Uh, čuo sam ovu tragičnu vijest, šokiran sam. Luka je bio na jednom kampu naše U-17 reprezentacije, pa onda s nama išao i na turnir u Španjolsku. Dokazao se kao veliki potencijal, jako vrijedan dečko koji bi sigurno i u budućnosti bio u svim našim planovima - priča nam izbornik U-17 reprezentacije Tomislav Rukavina, pa dodaje:

- Ne znam što bi uopće rekao o ovome, svima će nam nedostajati. Jako, baš jako mi je teško čitati ovakve stvari, kada na takav način odlaze naši mladi dečki. Ovo je velika tragedija, pogotovo za njegovu obitelj, sve koji su ga poznavali, ali ponavljam i za hrvatski nogomet. Kakav je bio Luka? Jako drag i vrijedan dečko, omiljen u grupi, odmah se odlično snašao u našoj reprezentaciji.

BIO NA BICIKLU Tragedija: U prometnoj nesreći u Njemačkoj poginuo je mladi (16) hrvatski reprezentativac

Tomislav Rukavina je nastavio...

- Teško nam je svima prihvatiti ovakve stvari, vjerujem da puno naših reprezentativaca ni ne zna što se dogodilo, znam da i njima neće biti lako prihvatiti ovu tragičnu vijest. Evo, i ovim putem izražavam sućut njegovoj obitelji, Luka će nam svima jako nedostajati. Kažem, baš sam ga dobro upoznao, svi skupa smo se družili na turniru u Španjolskoj prije cijele situacije s koronom, a sada ga više nema. Užas  - završio je Rukavina.

Luka Lucić za hrvatsku U-17 reprezentaciju skupio je tri nastupa, sva tri u veljači ove godine u španjolskoj La Mangi. Talentirani mladić igrao je po 45 minuta u pobjedi protiv Norveške (2-1), ali i porazima od Gruzije (3-2) i Poljske (4-0).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MateCro 12.08.2020.

    Nikad čuo. Pocivao u miru

  • theshitdisturber 12.08.2020.

    slušalice u uho i rokaj sinko. svaki dan izbjegavam takve klince po cesti u zg

  • GOVORIM-istinu 12.08.2020.

    Kakva je to tragedija, grozno nešto, sigurno neopisiva bol i tuga u njegovoj obitelji. No znam da će ga naš Bog Jahve, Otac Svemogući, uskrsnuti preko svog najvjernijeg sluge - našeg Gospodina Isusa Krista. To nije samo nada, već realnost koja tim roditeljima može dati garanciju ponovnog susreta, uskoro će se to desiti, čim Krist zavlada cijelom zemljom i stvori uvjete za uskrsnuće nebrojenih miliona umrlih kroz cijelu povijest čovjećanstva. Ti uzbudljivi događaji bliska su budućnost čovjećanstva, jer tek kad bog preuzme vlast nad zemljom, tek onda će se "Božija volja vršiti na zemlji, isto kao i na nebu", a za to se i molimo u molitvi Oče naš !

Komentiraj...
Vidi sve komentare