To je to što me zanima!

Pa što je s glavom? Nogometaš Sao Paula pretukao suprugu

Jean Fernandes, nakon što je uhićen, završio je i u bolnici, a završio je i na tržištu jer njegov je klub raskinuo ugovor koji mu je trajao do 2022. godine
Vidi originalni članak

Jean Fernandes (24), golman Sao Paula, uhićen je u srijedu u Orlandu zbog optužbi da je pretukao svoju suprugu Milenu Bemficu.

Sukob se dogodio u jednom hotelu u Orlandu, gdje je prvo započeo verbalni sukob koji se kasnije pretvorio u fizički. Prema službenim izvješćima Fernandesova je supruga imala natečeno lice s modricama ispod oka.

Znakovi sukoba vidjeli su se i na nogometaševom licu čija je supruga policajcima rekla da je u samoobrani upotrijebila peglu za kosu. 

- Ljudi, pogledajte što mi je Jean učinio. Pomozite mi, pretukao me je - napisala je uz video koji je kasnije izbrisala.

Fernandes je, nakon što je uhićen, završio i u bolnici, a završio je i na tržištu jer njegov je klub raskinuo ugovor koji mu je trajao do 2022. godine.

- U gotovo 90 godina postojanja Sao Paulo je stvorio ostavštinu koja se temelji na čvrstim načelima ponašanja bez iznimaka - poručili su iz brazilskog kluba.

- Nogometaš mora biti primjer društvu svojim ponašanjem te svjestan što predstavlja, Ne toleriramo ovakve stvari.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mthesecond 19.12.2019.

    Nisu "ciste" ni te koje lete,koje se lijepe za te i takve nogometase,al kad vidis ove danasnje nogometase,te neke tetovirane pojave,prculjke (ala ovaj) koji glume neke face,frajere,isticu se s tetkastom odjecom,tetkastim imidzem,markama koje nose zapitas se na sto je spao muski svijet..To grama mozga nema..

  • 19.12.2019.

    One slikaju selfie kad ih i udaraju... znaju da je to najbolja reklama koju "influencerica" može dobiti, sve za lajk i tužne emoticone....bizarno u kakvom svijetu živimo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare