To je to što me zanima!

Pandur u Veronu za tri milijuna eura! Nevistić se vraća u Rijeku

Želja i neki plan jest jednog dana braniti u jednoj od Liga petice, braniti u Ligi prvaka i, normalno, za Hrvatsku, pričao nam je Pandur prije manje od mjesec dana, a sad ide u - Ligu petice, kod Jurića u Serie A
Vidi originalni članak

Rijeka je prekrcana sjajnim vratarima iz tri generacije. Ivor Pandur, Andrej Prskalo, David NwolokorIvan Nevistić. Pa je na jednome odlučila zaraditi, dvojicu zadržati, a četvrtoga vratiti s posudbe.

POGLEDAJTE VIDEO: Ivor Pandur, intervju za 24sata

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ivor Pandur (20) ide u Italiju, u Serie A kod Ivana Jurića! Rijeka i Verona sve su dogovorili, ostala je tek još formalnost potpisa i vrhunski mladi vratar napravit će prvi veliki transfer svoje karijere.

To znači da se Nevistić (koji je Rijeku uništio braneći za Varaždin) vraća s posudbe, a za početak na gol staje Prskalo - rutiner i najtrofejniji igrač u klupskoj povijesti.

Rijeka će za Pandura dobiti 2 milijuna eura, a iznos će se sa bonusima popeti i na 3 milijuna.

IVOR PANDUR Riječki broj 1: Prakticiram jogu i upijam Ter Stegena i Alissona...

- U Italiji navijam za Juventus, a drugih stranih momčadi najdraži mi je Man United. Uzori su mi Alisson i Ter Stegen, njih gledam i upijam poteze. Želja i neki plan jest jednog dana braniti u jednoj od Liga petice, braniti u Ligi prvaka i, normalno, za Hrvatsku - pričao nam je Pandur prije manje od mjesec dana.

Ostvario je jedan san. Dečko ima 20 godina i pet mjeseci i već je - u Ligi petice.

REPORT S RUJEVICE Franko in, Tibor out - Rijeka tri mjeseca bez junaka finala Kupa

- Hvala svima, od Marijana Jantoljaka koji je vjerovao u mene i kad ja sam nisam pa preko Velimira Radmana i trenera golmana prve momčadi Gojka Mrčele te glavnog trenera Simona Rožmana. A to da je gospodin Jantoljak vjerovao u moj vratarski talent... To mi je rekao kad sam imao 9 godina! 'Mali, ti možeš napraviti velike stvari', riječi su koje nikad u životu neću zaboraviti - kaže Ivor.

Prošlog prosinca debitirao je za prvu momčad, sad ide u Veronu.

Inače, predsjednik Damir Mišković i Antonio Čolak otklonili su nekoliko ponuda koje su se vrtjele oko 4 milijuna eura odštete jer to zasad nije zadovoljilo ni klub, ni igrača.

 
Idi na 24sata

Komentari 11

  • Le...Go... 27.08.2020.

    Nadam se samo da će Rijeka naplatiti ovaj transfer. Ako niste znali Verona po sudskoj presudi mora vratiti 18 000 000 €.

  • 27.08.2020.

    Kod Jurića, dobar izbor.

  • 27.08.2020.

    Pazi se pandura u Veroni :) znaju bit zaebani

Komentiraj...
Vidi sve komentare