To je to što me zanima!

Pavić: Dodig je naš 'insajder' za SAD! Evo gdje gledati Davis Cup

Parovi će biti hrvatski adut u Splitu, koji će gledati pravu kremu u toj konkurenciji jer za SAD igraju svježi osvajač US Opena Ram (ATP 5) te novi broj jedan - Krajicek, koji s Dodigom od ovog tjedna čini prvi par svijeta
Vidi originalni članak

Nadamo se da će i Torcida napuniti Gripe, u glas su poželjeli hrvatski tenisači.

Počevši s današnjim dvobojem protiv SAD-a (15 sati), u Splitu se, bez Čilića i Ćorića, bore za plasman na završnicu Davis Cupa. Prvi će put u ulozi prvog reketa biti Borna Gojo, koji je oduševio na US Openu i u rodni grad došao s plasmanom karijere (77. mjesto).

LEGENDARNI IZBORNIK Pilić za 24sata o Davis Cupu u Splitu i problemu hrvatskog tenisa: Nije se puno promijenilo HRVATSKA LOVI ZAVRŠNICU Davis Cup u Splitu: 'Nadam se da će pola dvorane napuniti Torcida, a pola moji Hercegovci'

Uz sigurnoga Goju, sigurni su i u paru Mate Pavić i Ivan Dodig, a izbornik Vedran Martić ima mogućnost do jednog sata prije početka prijaviti drugog igrača, Duju Ajdukovića ili Dinu Prižmića.

Parovi će biti hrvatski adut u Splitu, koji će gledati pravu kremu u toj konkurenciji jer za SAD igraju svježi osvajač US Opena Ram (ATP 5) te novi broj jedan - Krajicek, koji s Dodigom od ovog tjedna čini prvi par svijeta. Nizozemska ima Koolhofa, četvrtog na ATP listi.

- Jedan meč bit će teži od drugoga. Vjerujem da će prednost domaćeg terena i publika biti naš adut u ova tri susreta. Nadam se da će nam Dodig dati 'insajdersku' informaciju o Krajiceku - rekao je Mate Pavić, koji je s Dodigom već uigran par.

DAVIS CUP SPEKTAKL U SPLITU Tenisači zablistali u ležernom izdanju, Pavić i Gojo se valjali od smijeha na Prižmićev govor DAVIS CUP SPEKTAKL Ajduković uoči Davis Cupa: 'Za ovo treniram cijeli svoj život'

- Mislim da smo prvi put igrali zajedno 2011. Poznajemo se, mnogo puta smo igrali zajedno i jedan protiv drugoga. Nema potrebe za uigravanjem, što je dobro.

Prijenos Davis Cupa iz Splita možete gledati na SportKlubu 2.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • T'jt-šmznm 14.09.2023.

    Na kraju ispade Krajicek ‘insajder’ za Hrvatsku...

Komentiraj...
Vidi sve komentare