To je to što me zanima!

Payet legao na teren u suzama: Ozljeda ga udaljila od Rusije?!

U 31. minuti pao je na travnjak u Lyonu, uhvatio se u bolovima i zatražio zamjenu. Suze nije mogao suspregnuti, a Marseille je ostao bez najboljeg igrača pri rezultatskom minusu...
Vidi originalni članak

Sreća definitivno nije bila saveznik Marseillea u početku finala Europske lige. Prvo je Valere Germain fulao zicerčinu u trećoj minuti pri 0-0 poslije maestralne asistencije kapetana Dimitrija Payeta, a onda je, 28 minuta kasnije, Payet morao prisilno završiti utakmicu.

U 31. minuti pao je na travnjak u Lyonu, uhvatio se u bolovima i zatražio zamjenu. Suze nije mogao suspregnuti... Finale je završilo neslavno, a sada mu visi i odlazak na Svjetsko prvenstvo s Francuskom gdje je bio programiran kao prvotimac.

VIDEO

Od tog se šoka Marseille nije uspio oporaviti pa je na kraju završilo 3-0 za Atletico. Sjajni Antoine Griezmann zabio je dva komada, Gabi je poentirao za 3-0 za treću Europsku ligu Chola Simeonea na klupi madridskog kluba.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PrinceVegeta 17.05.2018.

    Haha zbog njega je CR u 25. min u suzama izašo u finalu eura, eo ni dvi god kasnije izlazi u istom raspoloženju usred finala i vjerojatno propuštajući sp u rusiji 😂

  • Pivski trbuh_1988 17.05.2018.

    Ah i to muško???

  • Firefox_1 17.05.2018.

    Naši mediji nisu fer prema OM, pa čak ni prema EL. Nigdje nisam vidio da se ijedan sportski novinar sjetio napisati nekoliko činjenica. 1. momčad Atletico M. vrijedi gotovo trostruko više od OM. tj. 635 M u odnosu na 188 M Atletico trenutno ostvaruje gotovo dvostruko veće prihode 272 M / 132 M. Prevelike su to razlike da se ne bi vidjele na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare