To je to što me zanima!

Perasović: Zvali su me, ali sam im rekao da neću biti izbornik

Može li Hrvatska do SP-a? Puno će ovistiti o tome koji će igrači biti dostupni u tim kvalifikacijama. Nemamo takvu širinu da možemo lagano prebroditi izostanak ključnih igrača, rekao je Perasović
Vidi originalni članak

Hrvatska košarka nakon odlaska Ivice Skelina traži novog izbornika, a jedno je sigurno, to neće biti Velimir Perasović, koji je to potvrdio u intervjuu za SportKlub.

- Sigurno neću biti izbornik jer želim biti trener u klubu i raditi svakodnevno. Ne vidim se od akcije do akcije tako da nisam u konkurenciji - rekao je Perasović.

- Zvali su me iz Saveza, isto sam rekao i njima - dodao je Perasović, koji je bio izbornik Hrvatske 2015. godine, kad smo u osmini finala Eurobasketa ispali od Češke.

Skelin je otišao nakon katastrofe u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i jedne jedine pobjede protiv Nizozemske u Zadru.

- Može li Hrvatska do SP-a? Puno će ovistiti o tome koji će igrači biti dostupni u tim kvalifikacijama. Nemamo takvu širinu da možemo lagano prebroditi izostanak ključnih igrača - rekao je Perasović i dodao:

- Španjolci stave igrače koji igraju u ACB ligi, koji imaju 35, 36 godina i koji znaju igrati košarku i bez problema to prebrode. Kao i Srbi, ali i njima se dogodi poneki neočekivani poraz. Mi nemamo takav bazen da možemo tako lagano zamijeniti igrače iz NBA lige i ako oni ne budu igrali kvalifikacije, mučit ćemo se s Mađarima i Poljacima.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • marko209 13.04.2018.

    Bravo! Jos zivce gubit sa ljudima da ih probas naucuti igrati sa srcem kao sto si ti nekad igrao... nema smisla. A onda kad ne uspijes u nemogucoj misiji, onda si kriv za sve. Jer tko ovim mulcima milijunasima smije reci u brk sta ih ide. Eh... Bravo Peras.

  • mestar 12.04.2018.

    Pametna odluka. Problem je sto kod nas su velika ocekivanja i previsoke ljestvice za mogucnost, pa kad izostane rezultat onda kriv izbornik i svak drugi. Nije to kao nekad da igraci igraju sa srcem za svoju drzavu nego svatko za sebe pa kako ce tako izbornik napravit ekipu da igra kao ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare