To je to što me zanima!

Perišić čestitao: Bravo, debeli! Brzo dobio odgovor: Čekamo te!

I 'na drugom kraju svijeta' morao je hrvatski reprezentativac slušati vapaje navijača kako 'je vrime', a on je dodatno zagolicao maštu komentarom na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Odigrao je vrhunsko poluvrijeme u porazu protiv West Hama (3-2), a Ivan Perišić (34) i tamo je slušao poruke kako je 'vrime' za povratak u Split. Dodatno je zagolicao maštu navijačima momčadi s Poljuda objavama na društvenim mrežama na kojima prati 'bile' u pobjedi protiv Dinama (2-1) na otvaranju nove sezone HNL-a.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

ZADOVOLJNI TRENER HAJDUKA Leko: Livaja? To je Bogom dano, naučio je to na ulici. Sreća nas je pomazila jer puno radimo...

I 'na drugom kraju svijeta' je slušao poruke kako je 'vrime' za povratak u Split. Dodatno je zagolicao maštu navijačima momčadi s Poljuda objavama na društvenim mrežama na kojima prati 'bile' u pobjedi protiv Dinama (2-1) na otvaranju nove sezone HNL-a.

I on je svjedočio drami na maksimirskom travnjaku, a nakon utakmice čestitao he belgijskom veznjaku Vadisu Odjidji-Ofoeu (34) koji je ušao u 58. minuti i odigrao jako dobro te bio jedan od važnih kotačića preokreta. Naime, bili su suigrači u belgijskom Club Bruggeu.

- Bravo, debeli - poručio je Perišić, na što mu je Belgijac odgovorio: 

- Čekamo te!

PORUKA TRENERA HAJDUKA 'Navijat ću za Dinamo u Europi, neka bude normalno u Split doći u modrom dresu i obrnuto'

Transfer je to kojeg priželjkuju navijači Hajduka, a dolazak 'Perije' s tri boda na kontu iz utakmice s glavnim rivalom bi bio još veći spektakl.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Beograd celi uz Hajduk 22.07.2023.

    Ivane vreme je 💪💪💪

  • no sleep 22.07.2023.

    Ne treba vam perišić protiv ovakvog dinama, dovoljan vam je veldin karić iz mirovine

  • Antirevolucionar22 22.07.2023.

    Dupla kruna u torbi👑👑🎒🎒, HŽV!

Komentiraj...
Vidi sve komentare