To je to što me zanima!

'Perkovac i stožer pokrenuli su reprezentaciju. Jedan dio igre vuče prema visokom plasmanu'

Silvio Ivandija, bivši trener Zagreba, za 24sata kaže: "Dugo nismo imali ovako raspoloženu Hrvatsku, nadigrali smo Španjolce u svim segmentima. Ako ovako nastavimo, veselit ćemo se na kraju"
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija slavila je na otvaranju Europskog prvenstva u rukometu protiv viceprvaka Europe Španjolske rezultatom 39-29. Hrvatska je odigrala fantastičnu utakmicu i napokon igrala brz i atraktivan rukomet. S tim se slaže i Silvio Ivandija, proslavljeni bivši trener Zagreba i Sesveta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dugo nismo gledali ovako raspoloženu Hrvatsku. Doslovno u svim segmentima rukometne igre nadigrali smo Španjolce. Vidi se da su izbornik Perkovac i njegov stožer pokrenuli reprezentaciju onako kako smo svi priželjkivali! Raduje dobro postavljena obrana koja je neprestano dovodila Španjolsku u pasivan napad pa je španjolski trener već u prvih 20 minuta potrošio dva puta minutu odmora - rekao nam je Ivandija i nastavio:

EUFORIJA U STUDIJU Gojun: Ma deklasirali smo ih, ponizili i osramotili! Poslali smo lijepu poruku kladionicama...

- Probali su i sedam na šest, ali su brzo kažnjeni našim golovima u njihovu praznu mrežu. Mene posebno veseli naš napad s puno raspoloženih igrača, a to je ostvareno sa brzinom igre i brzinom protoka lopte u napadu. To je onaj dio koji vuče prema visokom plasmanu. Spoj mladosti i iskustva je savršeno posloženo od strane izbornika pa sad u istom ritmu po nove pobjede i mogli bismo se veseliti na kraju prvenstva.

Hrvatska je ovom utakmica napravila ogromnih nekoliko koraka prema naprijed. Loši rezultati posljednjih nekoliko velikih prvenstva unazadili su hrvatski rukomet u svim segemntima. Utakmicu kao protiv Španjolske nismo odigrali od 2020. godine i čuvene utakmice protiv Norveške. 

Napokon izgledamo kao moderna reprezentacija i s optimizmom možemo gledati prema nastavku prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Kronki 13.01.2024.

    Imamo iskustvo starijih , drskost mladih , napokon ne moramo mijenjati napad-obrana , golmani nešto obrane i to je to.Uz vrhunskog trenera , kakvog imamo , napokon , samo ih ne treba dizati u nebesa nego ih pustiti da tako nastave i bit će sve u redu.Ako ne osvoje ništa na ovom , nema veze , budučnost je pred njima.

  • ajmohajduk 13.01.2024.

    Koji je uopće benefit od osvajanja naslova?

  • pinokio12 13.01.2024.

    brzi golovi i brzi protok lopte veseli...ali treba stati sa preuvelicavanjem...sretno im bilo u nastavku natjecanja, ovo ne tek utakmuca zagrijavanja bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare