To je to što me zanima!

Yoka teškim nokautom ugasio Milasa pa izazvao - Hrgovića

Petar Milas pokazao je srce u Parizu, ali to nažalost nije bilo dovoljno. Tony Yoka slavio je nokautom na isteku 7. runde. Bio je to prvi poraz našeg boksača, a Yokina 11. uzastopna pobjeda
Vidi originalni članak

Bila je to njegova najveća borba u karijeri, ali iz nje je, nažalost, izašao kao gubitnik. Gubitnik koji se borio srčano i časno, a na kraju krajeva, nije nikakva sramota izgubiti od svjetskog amaterskog i olimpijskog pobjednika.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tony Yoka nokautirao je Petra Milasa na isteku 7. runde na centralnom stadionu Roland Garrosa i upisao 11 pobjedu u jednako toliko profesionalnih mečeva i nastavio put ka vrhu.

Milas se dobro držao, ravnopravno, ali Yokini su udarci, iako rjeđi, bili tvrđi i konkretniji, pa je do tog trenutka tek jedna runda otišla na stranu našeg boksača.

- Krenulo je kako smo zamislili. U toj 7. rundi ga je pogodio i to je to. Yoka je jako dobar borac, a nakon dvije godine ići na ovakav meč možda i nije bilo najpametnije - rekao je Milasov trener Ivan Duvančić nakon meča.

VELIKI NASTUP SPLITSKOG BOKSAČA Milas s olimpijskim prvakom na Roland Garrosu: Stiže i Torcida, ne zna Tony Yoka što ga čeka!

Plesao je, kretao se, pokušavao izmoriti Yoku, koji je svojom visinom (201) i težinom (108) ipak bio preveliki zalogaj za Milasa koji se vratio u ring nakon nepune dvije godine. 

- Postavio se čvrsto, nije primao čiste udarce. Petar nije pronašao prostor i to je to - rekao je Milasov trener pa zaključio:

SPEKTAKL ZAGARANTIRAN Plazibat i 'reptili' prijete Yoki uoči meča s Milasom: Na*ebat ćeš, nisi trebao ovu borbu...

- Vraćamo se u dvoranu, neki ćemo sada lakši meč za povratak i to je to. Mislim da nije bio loš danas. Dao je sve od sebe. Rekao mi je da je došao tu pobijediti.

Yoka? Za sljedećeg protivnika poželio je - Filipa Hrgovića...

Idi na 24sata

Komentari 90

  • danijel horvat 11.09.2021.

    A gdje je tu teški nokaut ?

  • sodoma2222222 11.09.2021.

    Milas mora novog trenera pronaći podhitno jako losa priprema i ništa nije pokazao pa isti onaj Crnogorac šta je boksao s Hrgovicem jako jako lose

  • 11.09.2021.

    a cuj ovo TESKIM NOKAUTOM pa jeli taj novinar opce zna kaj je box a tek teski nokaut???????😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare