Obavijesti

Sport

Komentari 90

Yoka teškim nokautom ugasio Milasa pa izazvao - Hrgovića

Yoka teškim nokautom ugasio Milasa pa izazvao - Hrgovića
5

Petar Milas pokazao je srce u Parizu, ali to nažalost nije bilo dovoljno. Tony Yoka slavio je nokautom na isteku 7. runde. Bio je to prvi poraz našeg boksača, a Yokina 11. uzastopna pobjeda

Bila je to njegova najveća borba u karijeri, ali iz nje je, nažalost, izašao kao gubitnik. Gubitnik koji se borio srčano i časno, a na kraju krajeva, nije nikakva sramota izgubiti od svjetskog amaterskog i olimpijskog pobjednika.

Pokretanje videa...

00:58

Tony Yoka nokautirao je Petra Milasa na isteku 7. runde na centralnom stadionu Roland Garrosa i upisao 11 pobjedu u jednako toliko profesionalnih mečeva i nastavio put ka vrhu.

Milas se dobro držao, ravnopravno, ali Yokini su udarci, iako rjeđi, bili tvrđi i konkretniji, pa je do tog trenutka tek jedna runda otišla na stranu našeg boksača.

Tony Yoka v Petar Milas

- Krenulo je kako smo zamislili. U toj 7. rundi ga je pogodio i to je to. Yoka je jako dobar borac, a nakon dvije godine ići na ovakav meč možda i nije bilo najpametnije - rekao je Milasov trener Ivan Duvančić nakon meča.

Milas s olimpijskim prvakom na Roland Garrosu: Stiže i Torcida, ne zna Tony Yoka što ga čeka!
Milas s olimpijskim prvakom na Roland Garrosu: Stiže i Torcida, ne zna Tony Yoka što ga čeka!

Plesao je, kretao se, pokušavao izmoriti Yoku, koji je svojom visinom (201) i težinom (108) ipak bio preveliki zalogaj za Milasa koji se vratio u ring nakon nepune dvije godine. 

Tony Yoka v Petar Milas

- Postavio se čvrsto, nije primao čiste udarce. Petar nije pronašao prostor i to je to - rekao je Milasov trener pa zaključio:

Plazibat i 'reptili' prijete Yoki uoči meča s Milasom: Na*ebat ćeš, nisi trebao ovu borbu...
Plazibat i 'reptili' prijete Yoki uoči meča s Milasom: Na*ebat ćeš, nisi trebao ovu borbu...

- Vraćamo se u dvoranu, neki ćemo sada lakši meč za povratak i to je to. Mislim da nije bio loš danas. Dao je sve od sebe. Rekao mi je da je došao tu pobijediti.

Yoka? Za sljedećeg protivnika poželio je - Filipa Hrgovića...

Tony Yoka v Petar Milas
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
MILAS-YOKA 22.30 , Roland Garros, Pariz
Sortiranje događaja
7. RUNDA

KRAAAJ. Yoka je nokautirao Petra Milasa u 7. rundi!

6. RUNDA

Opet je Milas odradio dobru rundu, ali prijetio je i Yoka. Francuz rijeđe udara, ali kada udari, to bude konkretno, dok Milasovi udarci kao da ne ostavljaju posljedica na protivniku. 

Milas ako uspije baciti neku kombinaciju, Yoka obično uspije uzvratiti. Još jedna runda koja ide na stranu Yoke. Trenutni je rezultat 5-1. Pred Milasom je praktički nemoguća misija.

5. RUNDA

Nekoliko teških udaraca sada je bacio 201-centimetara visoki Tony Yoka. Milas izgleda kao da je izgubio dosta snage, što nije ni čudo ako uzmemo u obzir da je odradio pet teških rundi s Yokom. Još je uspio i izbaciti nekoliko kombinacija, no Francuzu će pripasti i ova runda. 

4. RUNDA

Odlična runda za Milasa, možda i najbolja večeras. Pleše, kreće se oko Francuza Milas. I to je dobra taktika. Ako izmori francuskog gorostasa, imat će puno veće šanse. 'Ajmooo Petreee. 

3. RUNDA

Yoka se razmahao u završnici runde, ali Milas je bez većih anulirao njegove udarce. No, za pobjedu će trebati nešto jače, nešto bolje. Gotova je treća od deset rundi. Milas se odlično drži i strpljivo traži način za pobjedu. Nije to lako, Yoka je ogroman. Do njegove glave jako je teško doći...

Komentari 90