To je to što me zanima!

Petev: Potez igrača Istre uoči današnje utakmice je žalostan

Najvažnije je mirno završiti sezonu, pokazati svima da je Istra ozbiljan klub, to je najvažnije. U ovoj situaciji je najvažnija odluka kluba, kako oni odluče tako će biti, rekao je trener Istre Marijo Tot
Vidi originalni članak

Dinamo je zasluženo svladao (2:1) Istru 1961, tako produljio nadu u obranu naslova prvaka. Modri su odigrali vrlo kvalitetnih 80 minuta, u tom periodu pogocima Antolića i Hodžića stigli do lijepe prednosti, no onda u zadnjih 10-ak minuta pali, pa uz manje poteškoće sačuvali svoju mrežu.

- Utakmica koju smo pobijedili, kontrolirali smo više od 90% dvoboja, ali nismo imali koncentracije u završnici. Promašili smo velike prigode, bar 5-6 dobrih zicera, pa smo se tresli zadnjih 7-8 minuta. Napravili smo veliku pogrešku kod gola, imali smo puno igrača iza lopte, ali nismo dobro reagirali. Ovaj smo dvoboj morali ranije riješiti, ali u nogometu se nikad ne zna - rekao je Petev, pa dodao:

- Zadovoljan sam sa svima, ali trebamo svi skupa dati još više. Antolić? Zahvaljujem mu, mislim da je on bio daleko najbolji danas.

Jeste li ikada vidjeli situaciju da igrači okreću leđa treneru?

- Ovo je žalosno, samo ću to reći - završio je Petev.

Riječ je dobio i Marijo Tot.

- Čini mi se da je Istra odigrala pristojnu utakmicu protiv boljeg suparnika. Odigrali smo utakmicu u kojoj smo na kraju mogli i šokirati Dinamo. Nije bilo sreće, pa je rezultat za nas negativan" rekao je Marijo Tot, pa nastavio:

- Činjenica da imamo problema, od toga nitko ne bježi. Kao što sam rekao, svi smo profesionalci. Ja časno radim svoj posao, to se vidi po rezultatima. Naši igrači su se danas žestoko borili, dali su svoj maksimum. Sada je na klubu da u ovim danima donesu najbolju odluku koja će zadovoljiti sve strane.

Objasnite malo vašu situaciju, suigrači.

- Bio sam zatečen cjelokupnom situacijom, to je presedan za koji ne znam je li se igdje dogodio. Nosim se s tim koliko mogu, ali ja sam profesionalac koji mora raditi posao dokle se to od mene traži.

Jeste li vi vodili sastanak uoči utakmice? A suigrači su vam prije utakmice okrenuli leđa.

- Vodio sam veći dio treninga ovoga tjedna, cijeli tjedan sam radio s njima. Puno toga sam im rekao kroz tjedan, pa danas nije bilo velikih ideja pred igračima. Komunikacija nam je bila sužena, naša se situacija se mora riješiti na dobrobit kluba, do sljedeće utakmice ovo se mora riješiti. Najvažnije je mirno završiti sezonu, pokazati svima da je Istra ozbiljan klub, to je najvažnije. U ovoj situaciji je najvažnija odluka kluba, kako oni odluče tako će biti - završio je Tot.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Pero Perić 17.05.2017.

    Tot to nije zaslužio ali ti jesi svakako i bolje ti je kupi prnje i odlazi iz Dinama. Sto puta si lošiji od Jurčića.

  • marcro89 17.05.2017.

    okrenuli bi tebi davno leđa ali nema tko na tribinama

  • mihic82 17.05.2017.

    A moj Petev, ovo nema smisla. Dajte ga pitajte koju to automatsku akciju ima Dinamo, pitajte ga jel vježbaju kornere, kad je Dinamo dao gol iz kornera? Pitajte ga što radi Samir u cca 80 minuti kad izgubi loptu uz aut liniju. Očajno moj Petev očajno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare