Obavijesti

Sport

Komentari 5

Petev: Potez igrača Istre uoči današnje utakmice je žalostan

Petev: Potez igrača Istre uoči današnje utakmice je žalostan
1

Najvažnije je mirno završiti sezonu, pokazati svima da je Istra ozbiljan klub, to je najvažnije. U ovoj situaciji je najvažnija odluka kluba, kako oni odluče tako će biti, rekao je trener Istre Marijo Tot

VIDEO

Dinamo je zasluženo svladao (2:1) Istru 1961, tako produljio nadu u obranu naslova prvaka. Modri su odigrali vrlo kvalitetnih 80 minuta, u tom periodu pogocima Antolića i Hodžića stigli do lijepe prednosti, no onda u zadnjih 10-ak minuta pali, pa uz manje poteškoće sačuvali svoju mrežu.

- Utakmica koju smo pobijedili, kontrolirali smo više od 90% dvoboja, ali nismo imali koncentracije u završnici. Promašili smo velike prigode, bar 5-6 dobrih zicera, pa smo se tresli zadnjih 7-8 minuta. Napravili smo veliku pogrešku kod gola, imali smo puno igrača iza lopte, ali nismo dobro reagirali. Ovaj smo dvoboj morali ranije riješiti, ali u nogometu se nikad ne zna - rekao je Petev, pa dodao:

- Zadovoljan sam sa svima, ali trebamo svi skupa dati još više. Antolić? Zahvaljujem mu, mislim da je on bio daleko najbolji danas.

Jeste li ikada vidjeli situaciju da igrači okreću leđa treneru?

- Ovo je žalosno, samo ću to reći - završio je Petev.

Riječ je dobio i Marijo Tot.

- Čini mi se da je Istra odigrala pristojnu utakmicu protiv boljeg suparnika. Odigrali smo utakmicu u kojoj smo na kraju mogli i šokirati Dinamo. Nije bilo sreće, pa je rezultat za nas negativan" rekao je Marijo Tot, pa nastavio:

- Činjenica da imamo problema, od toga nitko ne bježi. Kao što sam rekao, svi smo profesionalci. Ja časno radim svoj posao, to se vidi po rezultatima. Naši igrači su se danas žestoko borili, dali su svoj maksimum. Sada je na klubu da u ovim danima donesu najbolju odluku koja će zadovoljiti sve strane.

Objasnite malo vašu situaciju, suigrači.

- Bio sam zatečen cjelokupnom situacijom, to je presedan za koji ne znam je li se igdje dogodio. Nosim se s tim koliko mogu, ali ja sam profesionalac koji mora raditi posao dokle se to od mene traži.

Jeste li vi vodili sastanak uoči utakmice? A suigrači su vam prije utakmice okrenuli leđa.

- Vodio sam veći dio treninga ovoga tjedna, cijeli tjedan sam radio s njima. Puno toga sam im rekao kroz tjedan, pa danas nije bilo velikih ideja pred igračima. Komunikacija nam je bila sužena, naša se situacija se mora riješiti na dobrobit kluba, do sljedeće utakmice ovo se mora riješiti. Najvažnije je mirno završiti sezonu, pokazati svima da je Istra ozbiljan klub, to je najvažnije. U ovoj situaciji je najvažnija odluka kluba, kako oni odluče tako će biti - završio je Tot.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom