To je to što me zanima!

Mamić oprao Bjelicu: 'Proljeće u Europi? Nije to senzacionalno'

'Nije mi to neki spektakularan rezultat. Lijepo je, ali ne i senzacionalno', prisjetio se proljeća u Europi nakon pobjede protiv Flore trener Dinama te dodao kako se Gavranović u jednom trenu nije sjećao prvog poluvremena
Vidi originalni članak

Čestitke momčadi prije svega. Nije jednostavno igrati ovakve utakmice kad 'moraš'. Nakon propuštene prilike protiv Ferencvaroša nismo imali pravo na krivi korak. U prvom dijelu smo igrali jako dobro, imali dobrih situacija i poveli. Nakon tri, četiri kornera gostiju smo u nastavku upali u neku nervozu i primili taj gol, ali nasreću smo zabili i doveli utakmicu u normalniji slijed. Puno je posla još pred nama, započeo je trener Dinama Zoran Mamić nakon pobjede protiv Flore i ulaska u grupnu fazu Europske lige.

PROBLEMI S ESTONCIMA Zoran Mamić ispunio 'plan B', ali Majer nije desno krilo i muke s Estoncima su - nedopustive!

'Modri' su osigurali Europsku jesen, a odličnu je utakmicu odigrao Mario Gavranović koji je zamijenjen jer je primio jak udarac u glavu.

- Nastala je konfuzija, nismo znali da Gavranović ne zna gdje je u tom trenutku. Petko mi je rekao da je Gavro u jednom duelu dobio udarac u glavu i ne sjeća se prvog poluvremena, pa smo mijenjali zamjenu i službene papire za zamjenu i u toj konfuziji primili gol. Nadamo se da će Gavro biti dobro, sad je u jako dobroj formi i nadamo se da je sve u redu s njim.

Nakon odličnog prvog poluvremena, Dinamo u nastavku nije izgledao tako dobro pa im je Sinavski zabio u 65. minuti. 

- Volio bih znati što se dogodilo tih desetak minuta, dogovor u svlačionici je bio drugačiji, a sami smo si stvorili nervozu. Jedna ili dvije lopte prošle su nam na prvu stativu i ušli smo u nervozu, nije dobro izgledalo. Postoji puno elemenata u igri koje moramo popraviti, a ovakav primljeni gol je jedan od toga - objasnio je trener Dinama.

No, bilo kako bilo, Ademi je na kraju potvrdio prolazak Dinama u grupnu fazu Europske lige.

DINAMO - FLORA 3-1 'Modri' u Europi! Problema je bilo, Gavro i Ademi sve riješili

- Nisam rekao da će biti odlazaka, neće ih biti. A činjenica je da je prijelazni rok otvoren. Dolazaka će sigurno biti ojačat ćemo momčad. Popunit ćemo mjesta koja su nam potrebna. Prioriteti su da dovedemo Suareza - našalio se pa nastavio:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na krilima i stoperskim pozicijama nemamo toliko široki spektar igrača i na tome moramo poraditi. Pri završetku posla smo sa Lauritsenom da taj dio pojačamo, a vjerujem da će do kraja prijelaznog roka biti dolazaka.

Sad 'modri' čekaju rasplete ostalih utakmica i izvlačenje skupina.

- Želim dobru, atraktivnu skupinu da se možemo nadmetati i osvajati bodove. Nisam razmišljao o protivnicima, ali želimo biti konkurentni i pružiti sreću našim navijačima. 

Mamić se osvrnuo i na Dinamovo europsko proljeće pod Nenadom Bjelicom.

POZNATI SVI SUDIONICI EL Dinamovci idu u drugi šešir, Rijeka na Zvezdu? A prijete i Milan, Arsenal, Roma, Napoli...

- Nije mi to neki spektakularan rezultat. Je to lijepo, ali nije nešto senzacionalno. Naravno da želimo proći grupu, vidjet ćemo koga ćemo dobiti. Dinamo je klub koji nosi pritisak, a tko to ne može izdržati, ne može ni biti tu.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • LOLNeki 02.10.2020.

    Mamić ima kompleks Bjelice pa ima potrebu omalovažavati njegove rezultate. Bilo bi mu bolje da se posveti igri svoje ekipe koja je u zadnje 3 utakmice, Ferenc, Slaven, Flora bila daleko ispod razine na kojoj bi trebala biti. Ova Flora je dno europskog nogometa a mi u 80 minuti doma vodimo samo 2:1 protiv njih.Nema lik obraza, ja da mi ekipa sa toliko talenta tako slabo igra, bih šutio i radio, dok se on bahati po medijima.

  • orE 02.10.2020.

    Senzacionalno je osvojit bod u grupi s Psv-om, Ludogorecom i Černomercom, što si ti dragi Zoki uspio

  • abcd22 02.10.2020.

    istina da,senzacija ce bit ako ikoga i pobjedimo u skupini sa ovim velikim trenerskim strucnjakom na klupi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare