To je to što me zanima!

Petko: Neću komentirati Ćiru da ne znam pucati penale. A sve se bolje razumijem s Mamićem...

I ja sam zaslužan što nismo primili gol, odradim svoj dio posla defanzivno. Ali obrana nam je beton, od Livakovića, preko Ademija i Jakića koji se bacaju na glavu, rekao je Petković
Vidi originalni članak

Mamiću, neka Bruno ne puca penale, sad je zabio, ali ne zna ih pucati. Ima i boljih. Prelagano je prišao lopti, prelagano pucao tako važan penal. Petković je igračina, ali neka Zoran nekoga drugog odredi za penal.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca u svlačionici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao nam je to Ćiro Blažević, a kad Ćiro nešto kaže, onda se to pročuje. Pa je sve vidio i sam Petković nakon što je načeo Feyenoord golom iz kaznenog udarca.

TRENER SVIH TRENERA 'Imam bombu! Znao sam da je Mamić bolji trener od Bjelice'

- Ne želim komentirati Ćiru, ali dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja čekam i gledam golmana do zadnjeg trenutka i ako se ranije baci, promijenim stranu. Ako ne, izaberem kut i jako - objasnio je Petković nakon što se zajedno sa suigračima vratio na Maksimir na kojem su dinamovce dočekali špalir i pjesma.

Petković je sinoć opet bio onaj pravi Petković kakvog treba i Dinamo i reprezentacija.

- Zadovoljan sam svojom igrom, pogotovo u prvom dijelu jer sam zadržao jako puno lopti. Uvijek sam bio momčadski igrač, nisam egoist koji misli na sebe, već na momčad. Nek' su me kritizirali, ali dok suigrači zabijaju i ja im otvaram prostor, bit ću zadovoljan - kazao je Petko pa se osvrnuo na kritike.

SADEGH, KRALJ INSTAGRAMA Svanulo mu je odlaskom Bjelice: Moharrami se napokon dokazao

- Došao sam u Dinamo nakon što 600 dana, koliko su novinari izračunali, nisam zabio gol i onda sam u prvoj za Dinamo postigao autogol. Bili su tu svakakvi posprdni komentari, ali ne želim trošiti energiju na to. Ne može mi nijedan članak pomoći da shvatim nešto i da se poboljšam, već samo trener, menadžeri i ljudi koji su mi bliski i kuže nogomet. A Mamić i ja se sve bolje razumijemo.

Dinamo u pet kola nije primio gol. A kako obrana počinje od napada, i Petković u tome ima ulogu.

POTVRDILI IZ NYONA Pa-pa, Europska ligo: HNL sada daje predstavnika samo za Ligu prvaka i novo Uefino natjecanje

- Možda ne izgledam kao netko tko će pomagati obrani, ali radim taj dio posla. Naravno, ne u istom omjeru kao obrambeni i vezni, no osjećam dio zasluga što još nismo primili gol. Obrana nam je beton na čelu s Livijem, Ademi i Jakić bacaju se na glavu...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Exterminator 04.12.2020.

    Bravo za Petka , nema smisla komentirat nekog ko ima usta da bi mogao jest diplome lopatom ...samo nastavi igrat kako znaš i možeš , ono jučer je bilo jako , čovjek nosi 2 , 3 protivnička igrača na leđima što drugima otvara prostor

  • senka2 04.12.2020.

    Bruno ne mari za tog starog fosila i onak nije svjestan kaj brljezga

  • 1/6 U SRCU 04.12.2020.

    Brunči, vidiš, za mnoge po ovim komentarima ne valjaš, ali igral buš proljeće u Evropi. A Nikola Vlašić, kao vrsni egzekutor videl bu proljeće samo u Moskvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare