Sport

Komentari 114

'Imam bombu! Znao sam da je Mamić bolji trener od Bjelice'

'Imam bombu! Znao sam da je Mamić bolji trener od Bjelice'

Zoran je baš odličan trener. Kako je samo majstorski smjestio velikom treneru Dicku Advocaatu. Znao sam oduvijek da je dobar, ali sad je pokazao klasu više. Ponosan sam na naš Dinamo, kaže Ćiro Blažević

Sine moj, ovo je čudo, javio se, a tko drugi, nego Ćiro Blažević.

Jedva da je jednom zazvonilo, a on je već bio u elementu.

- Znaš, ponosan sam na naš Dinamo. Pa ovo je veličanstveno. Na ovakav način pobijediti jedan Feyenoord - govori Ćiro i nastavlja:

- Ja sam se naživcirao, bio sam na iglama do posljednje minute. I da otkrijem nešto, skočio sam kad je mali Majer zabio gol za 2-0. Majke mi, bio sam u zraku. Eto, koliko sam bio napet i koliko mi ova pobjeda Dinama znači.

Rotterdam: Dinamo i Feyenoord igraju utakmicu 5. kola UEFA Europske lige

Ćiro je nahvalio svojeg bivšeg igrača, Zorana Mamića, oduševio ga je taktikom.

- Zoran je baš odličan trener. Kako je samo majstorski smjestio velikom treneru Dicku Advocaatu. Znao sam oduvijek da je dobar, ali sad je pokazao klasu više - rekao je Ćiro, a onda je u svojem stilu ponudio “bombu”.

- Evo, nešto, da se idućih dana priča o tome. Da serviram jednu ‘bombu’. Sine, ja sam oduvijek znao da je Zoran Mamić bolji trener od Nenada Bjelice. Eto, to sad govorim javno, dobar je Nenad, ali je Zoran bolji - rekao je Ćiro i za kraj uz osmijeh imao malu kritiku:

- Mamiću, neka Bruno ne puca penale, sad je zabio, ali ne zna ih pucati. Ima i boljih.

Pitali smo ga zašto?

- Nekako je prelagano prišao lopti, prelagano pucao tako važan penal. Petković je igračima, ali neka Zoran nekoga drugog odredi za penal.

Najčitaniji članci