Sport

Komentari 31

Petko: Neću komentirati Ćiru da ne znam pucati penale. A sve se bolje razumijem s Mamićem...

Petko: Neću komentirati Ćiru da ne znam pucati penale. A sve se bolje razumijem s Mamićem...

I ja sam zaslužan što nismo primili gol, odradim svoj dio posla defanzivno. Ali obrana nam je beton, od Livakovića, preko Ademija i Jakića koji se bacaju na glavu, rekao je Petković

Mamiću, neka Bruno ne puca penale, sad je zabio, ali ne zna ih pucati. Ima i boljih. Prelagano je prišao lopti, prelagano pucao tako važan penal. Petković je igračina, ali neka Zoran nekoga drugog odredi za penal.

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje dinamovaca u svlačionici

Rekao nam je to Ćiro Blažević, a kad Ćiro nešto kaže, onda se to pročuje. Pa je sve vidio i sam Petković nakon što je načeo Feyenoord golom iz kaznenog udarca.

- Ne želim komentirati Ćiru, ali dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ja čekam i gledam golmana do zadnjeg trenutka i ako se ranije baci, promijenim stranu. Ako ne, izaberem kut i jako - objasnio je Petković nakon što se zajedno sa suigračima vratio na Maksimir na kojem su dinamovce dočekali špalir i pjesma.

Zagreb: Doček igrača NK Dinamo na stadionu u Maksimir

Petković je sinoć opet bio onaj pravi Petković kakvog treba i Dinamo i reprezentacija.

Zagreb: Doček igrača NK Dinamo na stadionu u Maksimir

- Zadovoljan sam svojom igrom, pogotovo u prvom dijelu jer sam zadržao jako puno lopti. Uvijek sam bio momčadski igrač, nisam egoist koji misli na sebe, već na momčad. Nek' su me kritizirali, ali dok suigrači zabijaju i ja im otvaram prostor, bit ću zadovoljan - kazao je Petko pa se osvrnuo na kritike.

- Došao sam u Dinamo nakon što 600 dana, koliko su novinari izračunali, nisam zabio gol i onda sam u prvoj za Dinamo postigao autogol. Bili su tu svakakvi posprdni komentari, ali ne želim trošiti energiju na to. Ne može mi nijedan članak pomoći da shvatim nešto i da se poboljšam, već samo trener, menadžeri i ljudi koji su mi bliski i kuže nogomet. A Mamić i ja se sve bolje razumijemo.

Zagreb: Doček igrača NK Dinamo na stadionu u Maksimir Zagreb: Doček igrača NK Dinamo na stadionu u Maksimir

Dinamo u pet kola nije primio gol. A kako obrana počinje od napada, i Petković u tome ima ulogu.

- Možda ne izgledam kao netko tko će pomagati obrani, ali radim taj dio posla. Naravno, ne u istom omjeru kao obrambeni i vezni, no osjećam dio zasluga što još nismo primili gol. Obrana nam je beton na čelu s Livijem, Ademi i Jakić bacaju se na glavu...

Najčitaniji članci