To je to što me zanima!

Petko se iskupio za nedolazak: Poslao dres svom čuvaru Čarliju

Prije nepuna dva mjeseca Dinamo je igrao kup utakmicu protiv NK Ferdinandovca, a da takav spektakl bude popraćen i odgovarajućom medijskom pažnjom pobrinuli su se igrači podravskog kluba
Vidi originalni članak

Prije gotovo dva mjeseca igrala se utakmica Hrvatskog kupa u Ferdinandovcu gdje je gostovao zagrebački Dinamo. Utakmica je bila spektakularna, a posebno će se ostati u sjećanju zezancija koja je prethodila utakmici. Ova divna sportska priča dobila je i završni epilog - Bruno Petković poslao je svoj dres stupu obrane Ferdinandovca Robertu Kožaru ili jednostavnije "Čarliju".

POGLEDAJTE VIDEO: Čarli iz NK Ferdinandovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, nogometaši Ferdinandovca na svojoj su stranici ‘prozvali’ Brunu Petkovića, on je odgovorio preko društvene mreže i tako je ovaj susret dobio medijsku pozornost kakvu i zaslužuje. Petković na veliku žalost mnogih navijača nije stigao u Ferdinandovac tako da 'sukoba' Čarlija i Petkovića nije bilo. Ipak, Bruno Petković i Dinamo napravili su lijepu gestu i poslali su Čarliju dres koji mu je uručen prije par dana.

- Hvala Bruni na dresu, makar bi mi bilo draže da je došao u Ferdinandovac da vidim kak’ je igrati protiv njega. Želim mu puno sreće u karijeri - rekao je Robert Kožar Čarli kojeg dečki u svlačionici zezaju da je sad potpisao za Dinamo.

VIDEO: ONI IZAZIVAJU DINAMO Petko, pazi se, danas dere Čarli!

Podsjetimo, uoči povijesne kup utakmice osvanula je montaža smiješnog karaktera na kojoj je branič Ferdinandovca Robert Kožar Čarli i kako pored njega sjedi i jauče reprezentativni i Dinamov napadač Bruno Petković (26).

Petković je u šali to komentirao na Instagramu: "Momci, probat ću se dić bar do 30% da me ne strpa Čarli u džep".

A na Petkovićev odgovor kasnije su u podravskom klubu složili novu montažu. Bruni Petkoviću ispunila se želja, sad je na 30 posto! Na fotografiji možete vidjeti Čarlija kako drži letak trgovine Gavranović uz glavu suigrača Marija Gavranovića, a na letku je na akciji Bruno Petković koji je na akciji.

 

Dinamo se bez problema obračunao s hrvatskim četvrtoligašem 7-1, a Čarli je nakon utakmice otkrio u kojem su segmentu sigurno bolji od aktualnog hrvatskog prvaka:

NE ŽALI NAKON PORAZA Čarli: Sad imamo zabavu, tu smo ipak malo jači od Dinama!

- Imamo zabavu sad, tu smo ipak jači od Dinama malo. Moramo zaboraviti na ovu utakmicu jer u srijedu imamo finale Kupa koje se zbog korona virusa odgodilo te se nadamo da ćemo to osvojiti. Klub protiv kojeg igramo je u istom rangu kao i mi, tako da se trebamo potruditi - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pr1nce 24.11.2020.

    Kako si igrao protiv Osijeka, čuvao bi tebe taj Čarli bez problema. I vjerojatno se nebi ni oznojio.

  • Kalabasterr 24.11.2020.

    Kako ce petko sada pit kada su mjere sve rigoroznije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare