Obavijesti

Sport

Komentari 2

Petko se iskupio za nedolazak: Poslao dres svom čuvaru Čarliju

Petko se iskupio za nedolazak: Poslao dres svom čuvaru Čarliju

Prije nepuna dva mjeseca Dinamo je igrao kup utakmicu protiv NK Ferdinandovca, a da takav spektakl bude popraćen i odgovarajućom medijskom pažnjom pobrinuli su se igrači podravskog kluba

VIDEO

Prije gotovo dva mjeseca igrala se utakmica Hrvatskog kupa u Ferdinandovcu gdje je gostovao zagrebački Dinamo. Utakmica je bila spektakularna, a posebno će se ostati u sjećanju zezancija koja je prethodila utakmici. Ova divna sportska priča dobila je i završni epilog - Bruno Petković poslao je svoj dres stupu obrane Ferdinandovca Robertu Kožaru ili jednostavnije "Čarliju".

POGLEDAJTE VIDEO: Čarli iz NK Ferdinandovca

Pokretanje videa...

Ferdinandovac uoči Dinama 03:31

Podsjetimo, nogometaši Ferdinandovca na svojoj su stranici ‘prozvali’ Brunu Petkovića, on je odgovorio preko društvene mreže i tako je ovaj susret dobio medijsku pozornost kakvu i zaslužuje. Petković na veliku žalost mnogih navijača nije stigao u Ferdinandovac tako da 'sukoba' Čarlija i Petkovića nije bilo. Ipak, Bruno Petković i Dinamo napravili su lijepu gestu i poslali su Čarliju dres koji mu je uručen prije par dana.

- Hvala Bruni na dresu, makar bi mi bilo draže da je došao u Ferdinandovac da vidim kak’ je igrati protiv njega. Želim mu puno sreće u karijeri - rekao je Robert Kožar Čarli kojeg dečki u svlačionici zezaju da je sad potpisao za Dinamo.

Petko, pazi se, danas dere Čarli!
Petko, pazi se, danas dere Čarli!

Podsjetimo, uoči povijesne kup utakmice osvanula je montaža smiješnog karaktera na kojoj je branič Ferdinandovca Robert Kožar Čarli i kako pored njega sjedi i jauče reprezentativni i Dinamov napadač Bruno Petković (26).

Petković je u šali to komentirao na Instagramu: "Momci, probat ću se dić bar do 30% da me ne strpa Čarli u džep".

A na Petkovićev odgovor kasnije su u podravskom klubu složili novu montažu. Bruni Petkoviću ispunila se želja, sad je na 30 posto! Na fotografiji možete vidjeti Čarlija kako drži letak trgovine Gavranović uz glavu suigrača Marija Gavranovića, a na letku je na akciji Bruno Petković koji je na akciji.

 

[30 POSTO] Čarliju je na kućnu adresu stigao letak trgovine Gavranović koji je on dobro proučio! Rečeno - učinjeno!...

Posted by NK Ferdinandovac on Wednesday, September 23, 2020

Dinamo se bez problema obračunao s hrvatskim četvrtoligašem 7-1, a Čarli je nakon utakmice otkrio u kojem su segmentu sigurno bolji od aktualnog hrvatskog prvaka:

Čarli: Sad imamo zabavu, tu smo ipak malo jači od Dinama!
Čarli: Sad imamo zabavu, tu smo ipak malo jači od Dinama!

- Imamo zabavu sad, tu smo ipak jači od Dinama malo. Moramo zaboraviti na ovu utakmicu jer u srijedu imamo finale Kupa koje se zbog korona virusa odgodilo te se nadamo da ćemo to osvojiti. Klub protiv kojeg igramo je u istom rangu kao i mi, tako da se trebamo potruditi - zaključio je.

Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani