To je to što me zanima!

Čak ni interventna nije mogla spriječiti masovni upad navijača

U 71. minuti susreta sudac Zebec prekinuo je utakmicu na trenutak. Boysi su lansirali baklje na travnjak, a u međuvremenu je i navijač sa zapada utrčao na travnjak. Zaštitari su odmah intervenirali te su ga iznijeli van
Vidi originalni članak

U dvoboju Dinama i Šibenika na Šubićevcu u pretposljednjem, 35. kolu Prve HNL,  zagrebačka momčad pobijedila je s 2-0. U sudaru odluke, momčad Ante Čaćića povela je preko Tolića u 39. minuti, a Bočkaj je povećao vodstvo u 53. projektilom iz slobodnjaka s više od 20 metara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Upad navijača na travnjak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 71. minuti susreta sudac Zebec prekinuo je utakmicu na trenutak. Bad Blue Boysi lansirali su baklje na travnjak pa su vatrogasci morali očistiti pirotehnička sredstva, a u međuvremenu je i navijač utrčao na travnjak. Zaštitari su odmah intervenirali te su ga iznijeli van. 

Na Šubićevac je stiglo preko 1500 dinamovih navijača, a nakon utakmice očekuje se apsolutna ludnica. Dinamo je obranio titulu prvaka, te je osvojio prvenstvo kolo prije kraja i derbi na Maksimiru s Hajdukom bit će revijalnog karaktera.

Nakon što je sudac Zebec označio kraj utakmice, navijači su se sjurili s tribina i upali na teren. Čak ni interventna policija nije uspijela srpiječiti upad dinamovih navijača.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • 16.05.2022.

    Kakve veze sto su utrcali pa tako se svagdje slavi naslov utrcali proslavili i doma laganini a mi odma paniku digli ko da se neznam sta desilo.

  • mandalorian67 16.05.2022.

    Bravo BBB, proslava u srcu Dalmacije, hvala i dragim Funcutima koji su istinska Dalmacija i dišpet.Hajduk i Torcida kmeeeeee ukralo i pokralo kmeeee

  • Paulla_x 15.05.2022.

    🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://t1p.de/id290598

Komentiraj...
Vidi sve komentare