To je to što me zanima!

Pippenova bivša otkrila: Varala ga s igračem 17 godina mlađim

Nekadašnja najbolja prijateljica Kim Kardashian, Larsa Pippen, javno je priznala da je u braku varala svog supruga, poznatog američkog košarkaša Scottiea Pippena s kojim ima četvero djece
Vidi originalni članak

Legenda Chicago Bullsa Scottie Pippen (55), koji je u svojoj NBA karijeri igrao i za Houston Rocketse i Portland Trail Blazerse, službeno se razveo od supruge Larse (46) prije dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO: NBA All-Star 2020.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Scottie je šesterostruki NBA prvak, a vrhunac karijere doživio je u Bullsima zajedno s Jordanom.

Pippen je bio zajedno s atraktivnom Amerikankom od 1995. godine, ali Larsa je otišla u zagrljaj drugom muškarcu. Pričalo se da ga je varala s američkim reperom Futureom, međutim ti navodi nisu nikad bili potvrđeni. 

Larsa Pippen nedavno je javno priznala da ga je varala u braku, i to s trenutačnim igračem Clevelanda Tristanom Thompsonom (29). 

ČEKA SE SLUŽBENA ODLUKA Dobra vijest i za Hrvatsku: NBA liga će početi 22. prosinca...

U međuvremenu, Thompson je završio s američkom reality zvijezdom Khloé Kardashian (36).

- Viđala sam se sa Tristanom prije Khloé. Prije nego su Khloé ili bilo tko od njih znali za njega. Dolazio je u Los Angeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim Kardashian i upoznala ga sa njima. Deset dana kasnije počeo je izlaziti s Khloé. To je u redu, nije me briga. Ja sam osoba koja ne trči za onim što nije za mene - priznala je Larsa.

BRONNY ZAVODNIK A tek mu je 16: LeBronov sin zaveo je zgodnu brinetu...

Bivša manekenka jedno je vrijeme bila najbolja prijateljica Kim Kardashian (40), no otkrila je da se više ne druže jer je "starleti reper Kanye West (43) isprao mozak".

Inače, Larsa Pippen je u američkoj javnosti poznata i kao televizijsko lice jer je nastupala u reality showu posvećenom obitelji Kardashian, ali i Kućanicama iz Miamija.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • dmy 14.11.2020.

    Sve su one iste ...

  • svilaj1 13.11.2020.

    a imaš se gospođo s čime i pohvalit

  • mentalist1 13.11.2020.

    Zna i sam sta je ozenio, nitko mu nije kriv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare