To je to što me zanima!

Pippenova bivša rasturila brak NBA košarkaša: Može joj biti sin

Američki košarkaš Minnesote Timberwolves Malik Beasley na nevjerojatan način se odlučio riješiti svoje supruge nakon što ju je prevario s 22 godine starijom Larsom Pippen
Vidi originalni članak

Larsa Pippen (46) javno je priznala kako je u braku varala svog supruga, poznatog američkog košarkaša Scottiea Pippena s kojim ima četvero djece, a sada je uspjela rasturiti i još jedan brak. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kobe Bryant mural

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Malik Beasley (24) nedavno je potpisao ugovor vrijedan 60 milijuna dolara za četiri godine te je odlučio krenuti u novi život na najgori mogući način. 

LJUBAVNI TROKUT Pippenova bivša otkrila: Varala ga s igračem 17 godina mlađim

Malik je varao svoju suprugu na sve strane, a među njima je i 22 godine starija Larsa Pippen. Nedavno su u javnosti viđeni kako se drže za ruke, a njegova supruga Montana Yao odmah je zatražila razvod. 

Međutim, priča tu nije stala jer je umišljena NBA zvijezda odlučila izbaciti suprugu i njihovo jednogodišnje dijete iz kuće. Američki zakon zaštitit će malenog Makai Josepha  i Montanu Yao ali ovakvi postupci sigurno su šokirali mnoge. 

S druge strane, brakorazvodna parnica Larse i Scottiea Pippena i dalje traje, a dok njihovi odvjetnici imaju pune ruke posla, Larsa svoje vrijeme provodi u zagrljaju mlađih muškarca. 

U posljednje vrijeme je često bilo viđena u takvim situacijima, a izgleda kako je Malik samo još jedan u nizu. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VexB 12.12.2020.

    ovakvu ženu ići varati...krele

  • pero132 12.12.2020.

    Za Pipena svi svi kosarkasi govorili da ima najvecu Pipu u NBA...🤣🤣🤣😂😂

  • BMW f 30🇭🇷 12.12.2020.

    Bomba...😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare