Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pippenova bivša rasturila brak NBA košarkaša: Može joj biti sin

Pippenova bivša rasturila brak NBA košarkaša: Može joj biti sin

Američki košarkaš Minnesote Timberwolves Malik Beasley na nevjerojatan način se odlučio riješiti svoje supruge nakon što ju je prevario s 22 godine starijom Larsom Pippen

Larsa Pippen (46) javno je priznala kako je u braku varala svog supruga, poznatog američkog košarkaša Scottiea Pippena s kojim ima četvero djece, a sada je uspjela rasturiti i još jedan brak. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kobe Bryant mural

Pokretanje videa ...

Košarkaš Minnesota Timberwolvesa Malik Beasley (24) nedavno je potpisao ugovor vrijedan 60 milijuna dolara za četiri godine te je odlučio krenuti u novi život na najgori mogući način. 

Pippenova bivša otkrila: Varala ga s igračem 17 godina mlađim
Pippenova bivša otkrila: Varala ga s igračem 17 godina mlađim

Malik je varao svoju suprugu na sve strane, a među njima je i 22 godine starija Larsa Pippen. Nedavno su u javnosti viđeni kako se drže za ruke, a njegova supruga Montana Yao odmah je zatražila razvod. 

Međutim, priča tu nije stala jer je umišljena NBA zvijezda odlučila izbaciti suprugu i njihovo jednogodišnje dijete iz kuće. Američki zakon zaštitit će malenog Makai Josepha  i Montanu Yao ali ovakvi postupci sigurno su šokirali mnoge. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTANA (@montanayao)

S druge strane, brakorazvodna parnica Larse i Scottiea Pippena i dalje traje, a dok njihovi odvjetnici imaju pune ruke posla, Larsa svoje vrijeme provodi u zagrljaju mlađih muškarca. 

U posljednje vrijeme je često bilo viđena u takvim situacijima, a izgleda kako je Malik samo još jedan u nizu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MONTANA (@montanayao)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)