To je to što me zanima!

Pique: Jordija Albu tata vozi na treninge jer nema vozačku

Dok se priča o mogućim odlascima igrača iz Barcelone, Gerard Pique je javno potvrdio da se ne javlja nikome za transfer, a izjavio je i zanimljivost iz ekipe - Ansu Fati (17) dolazi s tatom na treninge, ali nije jedini...
Vidi originalni članak

Igrač Barcelone i reprezentativac Španjolske, Gerard Pique, gostovao je na Španjolskoj televiziji u talk showu 'La Resistencia'. Voditelj je pitao Piquea kako najmlađa zvijezda Barcelone Ansu Fati sa samo 17 godina dolazi na treninge, budući da je premlad da bi imao vozačku dozvolu. 

- Vozi ga tata. Isto kao i Jordija Albu - odgovorio je Pique i nasmijao sve u studiju. 

Naime, Alba ima 30 godina, ali ne želi polagati vozački ispit pa ga otac dovozi na Camp Nou što je iznenadilo mnoge. Alba je jedan od najboljih lijevih bekova na svijetu posljednjih godina, a u Barcu je došao iz Valencije 2012. godine za 14 milijuna eura. Njegova sposobnost na travnjaku navela je sve na veliko iznenađenje kada su saznali da nema položen ispit koji je u današnje vrijeme stvarno uobičajena stvar. 

Osim toga, Pique je prokomentirao i mogućnost odlaska iz Barce. Mnogi mediji prenose kako se neki od igrača spremaju napustiti Camp Nou i otići među najveće rivale, no ovaj je Katalonac to demantirao. Temu Liverpoola nije htio otvarati  i kada su ga iz publike o tome upitali viknuo je:

- Ne, ne, otići ću. Rekao sam da ne želim o tome razgovarati. 

RIJEŠENA STVAR Pao dogovor Barce i Rakitića: Možeš ići, naći ćemo zamjenu

Pique je prije nekoliko tjedana na Twitteru podijelio svoj broj i dobio velik broj poruka i poziva, a među njima i zaposlenika Reala. Ipak, Gerard je rekao da ima broj Florentina Pereza, ali da ga je koristio za neke privatne stvari, ne za dogovor transfera. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 15.11.2019.

    Nema vizacki all zato ima milijone

  • BRestart koalicija 15.11.2019.

    i onom Bočkaju iz NK Osijeka bi bilo bolje da ga tata vozi na posao!

  • 15.11.2019.

    Hahahaah 3 banke, tolko para i nema vozacku 😂 pa ja da imam love kao on imao bit 10 automobila u garazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare