To je to što me zanima!

Pjaca: Pokazali da smo najbolji; Brezovec: Ništa nismo odigrali

Puno nam znači ova pobjeda. Loše smo krenuli u utakmicu, ali u drugom poluvremenu ipak smo zaigrali bolje, rekao je nogometaš Dinama Marko Pjaca nakon što su "modri" svladali Rijeku 3-0
Vidi originalni članak

Odigrali smo dobru utakmicu i sretni smo zbog pobjede. Bio je to dobar derbi, u rangu neke europske utakmice. Pokazali smo da smo najbolji klub, hvala svima koji su bili uz nas, rekao je Dinamov bek Petar Stojanović nakon slavlja protiv Rijeke (3-0).

- Nije bilo povišenih tonova na poluvremenu, trener nas je uputio gdje možemo pronaći rupe u njihovoj obrani. Drago mi je što smo to i iskoristili - poručio je kapetan "modrih" Domagoj Antolić.

Marko Pjaca ušao je u nastavku susreta i iskazao se s nekoliko opasnih prodora i udaraca.

- Puno nam znači ova pobjeda. Loše smo krenuli u utakmicu, ali u drugom poluvremenu ipak smo zaigrali bolje. Pokazali smo da smo najbolji klub u Hrvatskoj. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama od početka igrati kako spada - rekao je Pjaca.

Rijeka je većinu utakmice na Maksimiru bila bezopasan suparnik "modrima".

- Ne znam što nam se dogodilo u nastavku, ništa nismo odigrali, pogotovo nakon prvog gola Dinama. Imali smo dobru priliku, u prvom dijelu pokazali smo kako treba igrati protiv Dinama - rekao je Josip Brezovec.

Ivan Vargić izravan je krivac za treći gol Dinama. Dao je loptu u noge Soudaniju.

- Rezultat nije realan. U prvom poluvremenu dobro smo parirali Dinamu, a u drugom bili daleko od prave razine i darivali Dinamo glupim pogreškama - kazao je golman Lazija.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • POTPEC 22.02.2016.

    Normalno da ste igrački bolji, a zašto to niste pokazali i protiv Zagreba nego vas je sudac spašava nepostoječim penalom. Mnoge utakmice odigrali ste na drugoligaškom nivou. Prave i dobre igre se u prvenstvu na prste mogu izbrojiti.

  • donandres 22.02.2016.

    oni ne zaprijete pošteno na cijeloj utakmici i sanjaju naslov prvaka, pa ljudi moji spustite se na zemlju, dinamo im pokazao da može obrisat pod s njima kad poželi, i šta bi sa svim onim pojačanjima rijeke, gdje su nestala? Gavranović je njihov adut za naslov, ja i dalje mislim da je to mačak u vreći i da treba vremena da se vidi dal je stvarno toliko dobar ili ne

  • Eduard Tudorović 22.02.2016.

    Hajduk puno bolje igra protiv Dinama. Rijeka nije uputila nijedan udarac u 90 minuta na gol Dinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare