Obavijesti

Sport

Komentari 33

Pjaca: Pokazali da smo najbolji; Brezovec: Ništa nismo odigrali

Pjaca: Pokazali da smo najbolji; Brezovec: Ništa nismo odigrali
1

Puno nam znači ova pobjeda. Loše smo krenuli u utakmicu, ali u drugom poluvremenu ipak smo zaigrali bolje, rekao je nogometaš Dinama Marko Pjaca nakon što su "modri" svladali Rijeku 3-0

Odigrali smo dobru utakmicu i sretni smo zbog pobjede. Bio je to dobar derbi, u rangu neke europske utakmice. Pokazali smo da smo najbolji klub, hvala svima koji su bili uz nas, rekao je Dinamov bek Petar Stojanović nakon slavlja protiv Rijeke (3-0).

- Nije bilo povišenih tonova na poluvremenu, trener nas je uputio gdje možemo pronaći rupe u njihovoj obrani. Drago mi je što smo to i iskoristili - poručio je kapetan "modrih" Domagoj Antolić.

Marko Pjaca ušao je u nastavku susreta i iskazao se s nekoliko opasnih prodora i udaraca.

- Puno nam znači ova pobjeda. Loše smo krenuli u utakmicu, ali u drugom poluvremenu ipak smo zaigrali bolje. Pokazali smo da smo najbolji klub u Hrvatskoj. Nadam se da ćemo u sljedećim utakmicama od početka igrati kako spada - rekao je Pjaca.

Rijeka je većinu utakmice na Maksimiru bila bezopasan suparnik "modrima".

- Ne znam što nam se dogodilo u nastavku, ništa nismo odigrali, pogotovo nakon prvog gola Dinama. Imali smo dobru priliku, u prvom dijelu pokazali smo kako treba igrati protiv Dinama - rekao je Josip Brezovec.

Ivan Vargić izravan je krivac za treći gol Dinama. Dao je loptu u noge Soudaniju.

- Rezultat nije realan. U prvom poluvremenu dobro smo parirali Dinamu, a u drugom bili daleko od prave razine i darivali Dinamo glupim pogreškama - kazao je golman Lazija.