To je to što me zanima!

Plazibat o potencijalnoj borbi protiv prvaka: Nokautirat ću ga!

Solinjanin je najbolje rangirani teškaš Gloryja poslije aktualnog prvaka Rica Verhoevena pa s pravom očekuje borbu za naslov. "Već treniram kao da se borim protiv njega", rekao je Plazibat
Vidi originalni članak

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nedavno je dobio Gloryjevu nagradu za najveći napredak u kalendarskoj godini 2021., a tu je titulu zaslužio odličnim predstavama protiv Rumunja Benjamina Adegbuyija i Marokanca Tarika Khbabeza.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Budući da su obojica u Top 10 Gloryjevih teškaša, Plazibat će 2022. godinu dočekati kao najbolje rangirani teškaš poslije prvaka Rica Verhoevena. Solinjanin zato s pravom očekuje da sljedeća borba bude ona - za naslov!

- Spreman sam za njega i već treniram kao da se borim protiv njega. Znam da on ne misli tako. Nakon posljednje priredbe već sam za dva dana bio ponovno u teretani. Počeo sam trenirati za borbu protiv Rica, želim ga skinuti s trona - rekao je Plazibat, između ostaloga, u intervjuu za Glory.

24 PITANJA Legendarni 'Big Mike': Antonio Plazibat je bio sramežljiv kad je došao meni, ovako smo počeli...

Naš je borac najavio kako će pobijediti Verhoevena isto kao i oba meča u 2021. - prekidom!

- Bit će nokaut. Gledam kako se Rico bori zadnjih 12 godina. Poznajem ga bolje, nego on samog sebe. To sam već tisuću puta prevrtio u glavi. Bit ću spreman boriti se pet rundi, ali borba će završiti ranije. Nokautirat ću Rica.

Plazibat se doima dosta samouvjereno uoči moguće borbe protiv borca koji je u 22 borbe u najjačoj kickboksačkoj organizaciji izgubio tek jednom, na Staru godinu davne 2012. Da, Verhoeven ne zna za poraz već punih devet godina.

VELIKI NAPREDAK Sad - napad na titulu!? Plazibat prvi izazivač Gloryjeve ljestvice: Možda me čeka meč s Harijem

- Vidio sam mnogo pogrešaka u svakoj njegovo borbi i znam kako iskoristi njegove pogreške. Rico je dobar, ali nije nepobjediv. U ringu je uvijek spreman na sve i jako je izdržljiv što se ne može reći za ostale borce - zaključio je Plazibat.

 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • purger'73 26.12.2021.

    Manje priče, više rada! I respct prema protivniku tek onda se možeš nadati pobijedi!

  • P3tarP3ric 26.12.2021.

    Tesko, jako tesko

  • biberrr 26.12.2021.

    Pa to će završiti nokautom. Netko će zaspati,nadajmo se da će to biti Riko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare