Sport

Komentari 49

Plazibat o potencijalnoj borbi protiv prvaka: Nokautirat ću ga!

Plazibat o potencijalnoj borbi protiv prvaka: Nokautirat ću ga!

Solinjanin je najbolje rangirani teškaš Gloryja poslije aktualnog prvaka Rica Verhoevena pa s pravom očekuje borbu za naslov. "Već treniram kao da se borim protiv njega", rekao je Plazibat

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat nedavno je dobio Gloryjevu nagradu za najveći napredak u kalendarskoj godini 2021., a tu je titulu zaslužio odličnim predstavama protiv Rumunja Benjamina Adegbuyija i Marokanca Tarika Khbabeza.

Budući da su obojica u Top 10 Gloryjevih teškaša, Plazibat će 2022. godinu dočekati kao najbolje rangirani teškaš poslije prvaka Rica Verhoevena. Solinjanin zato s pravom očekuje da sljedeća borba bude ona - za naslov!

- Spreman sam za njega i već treniram kao da se borim protiv njega. Znam da on ne misli tako. Nakon posljednje priredbe već sam za dva dana bio ponovno u teretani. Počeo sam trenirati za borbu protiv Rica, želim ga skinuti s trona - rekao je Plazibat, između ostaloga, u intervjuu za Glory.

Naš je borac najavio kako će pobijediti Verhoevena isto kao i oba meča u 2021. - prekidom!

- Bit će nokaut. Gledam kako se Rico bori zadnjih 12 godina. Poznajem ga bolje, nego on samog sebe. To sam već tisuću puta prevrtio u glavi. Bit ću spreman boriti se pet rundi, ali borba će završiti ranije. Nokautirat ću Rica.

Plazibat se doima dosta samouvjereno uoči moguće borbe protiv borca koji je u 22 borbe u najjačoj kickboksačkoj organizaciji izgubio tek jednom, na Staru godinu davne 2012. Da, Verhoeven ne zna za poraz već punih devet godina.

- Vidio sam mnogo pogrešaka u svakoj njegovo borbi i znam kako iskoristi njegove pogreške. Rico je dobar, ali nije nepobjediv. U ringu je uvijek spreman na sve i jako je izdržljiv što se ne može reći za ostale borce - zaključio je Plazibat.

 

Najčitaniji članci