To je to što me zanima!

Plazibat: Pokazao sam da sam pi**ica, a možda me nađete kako bauljam ulicama...

Sad idem u smještaj. Gledat ću s djevojkom Netflix, igrati Destiny ili nešto treće. Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, rekao je Plazibat
Vidi originalni članak

Antonio Plazibat došao je na presicu potpuno utučen, na stolicu je sjeo s uz bolnu grimasu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Tariq Osaro završavao svoje obveze prema medijima, Plazibat je potišteno čekao, gledao u prazno. Osaro mu je pružio ruku podrške.Bila mu je to prilika karijere, ali nažalost nije uspio. Nigerijac ga je pobijedio i osvojio privremeni pojas teške kategorije. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moje mentalno stanje trenutačno? Pustimo ozljedu. Pobijedio me pošteno. To je sport. Nekad dobiješ, nekad izgubiš - rekao je Plazibat pa nastavio:

- Nadam se da je borba bila zabavna. Nadam se da je svima bilo dobro. Ne želim davati klišej-obećanja da ću se vratiti, razbiti ga u revanšu. Vidjet ćemo. Boli me k*ac. Ne želim da me itko žali, da itko bude tužan zbog mene. Imao sam cijelu Hrvatsku iza sebe, imao sam priliku da dokažem da sam najbolji. Pokazao sam da sam p*kica, da ne mogu pobijediti sa slomljenom rukom. Molim vas, ne žalite me.

Kad možemo očekivati vaš povratak u ring. Prosinac?

- Zaista ne znam, jako me boli ruka, osjećam da je neka kost slomljena. Žao mi je što sam razočarao svoje trenere.

Prognoza Hrvatska - Španjolska?

- Hrvat sam, navijam za svoje i očekujem dobru utakmicu. Osvojite to! Molit ću za naše igrače, da pobijede.

A što dalje?

- Sad idem u smještaj. Gledat ću s djevojkom Netflix, igrati Destiny ili nešto treće. Sutra ću pogledati utakmicu, nakon utakmice otići partijati. Najviše partijam kad izgubim, da to izbacim iz sebe. Možda me nađete kako bauljam roterdamskim ulicama. Pokazat ću Nizozemcima što je rakija, kako se ubiti od alkohola u pet minuta.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • jazavac123 18.06.2023.

    Vi svi koji serete nešto niste svjesni koji je pothvat doći do prilike za svjetsku titulu u najelitnijoj organizaciji za jedan od najtežih i najopasnijih sportova što postoji...vjerujte mi čovjek je zaslužio naliti se ko stoka i partijati za mjesece spartanskog rada, prolivene krvi i znoja. Više nego zasluženo.A Plaza kakav je vratiti će se kao još kompletniji i jači borac nakon ovoga ❤️💪

  • neno8 18.06.2023.

    Meni je ovaj sport ludilo,super,nešto zaista istinski sportski,,najstoj protivnika satrat,slomit,poslat ga u bolnicu,ako se posreći i u grob a na njemu je da to isto napravi tebi.

  • burek. 18.06.2023.

    Ova zadnja izjava, nemam riječi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare