To je to što me zanima!

Po novi rekord: Lubenjak će s prijateljem gurati auto 24 sata

Prije točno godinu dana fitness trener Tomislav Lubenjak (28) oborio je Guinnessov rekord u guranju automobila u 24 sata sa skoro 107 km. Sad ide u novi pothvat s prijateljem Bernardom Dedićem (32)
Vidi originalni članak

Osmijeh Tomislava Lubenjaka govorio je sve kad je prije godinu dana oborio rekord u guranju automobila u 24 sata sa prvotnih 82,28 kilometara na 106 kilometara i 938 metara. Simbolično, danas je objavio novi pothvat u kojeg neće ići sam. Pokušat će oboriti rekord u guranju automobila u 24 sata, ali ovaj put u paru s prijateljem Bernardom Dedićem (32).

NOVI GUINNESSOV REKORDER Lubenjak je prešao 107 km! 'Ja bih i dalje, ali tijelo nije dalo...'

- Spremam se za novi pothvat koji će biti za godinu dana. Spremam se i volio bih da pratite naš rast i razvoj kroz godinu dana. Bit će tu svega, a u tome će mi pomoći moj prijatelj Bernardo Dedić zvan Bero - objasnio je Tomislav, a novi 'lovac na rekord' je dodao: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bok ekipa, pridružujem se Tomislavu u novom pothvatu u skidanju rekorda u guranju automobila kroz 24 sata. Trenutni rekord je 95 kilometara, a težina vozila je 860 kilograma - objasnio je Bero koji je bio uz Tomislava u obaranju prvog rekorda, odnosno bio je jedan od njegovih vozača.

Dinamični dvojac postavio si je cilj od 120 kilometara, što je 13 više od Tomislavovog rekorda 'u singlu'. Događaj će se odvijati u Zagrebu, a kako nam je rekao Tomislav, mnoge se stvari još dogovaraju te će se više detalja znati kroz sljedeća dva tjedna.

MOŽETE I VI! Superbaka Marica (77) vježba: 'Treniram uz mog Tomislava'

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Mthesecond 28.04.2020.

    Njemu svaka cast na volji,na tome,ali to je besmisleno,bizarno,mogao je neki smisleniji zadatak odraditi,neki normalan rekord oboriti kad je vec u tom filmu,ovo mi nema nekog smisla,ne kontam cemu ici za tim..

  • milicioner 28.04.2020.

    kad se ne možeš dokazati na, npr., 200 m leđno u plivanju, na bacanju koplja u atletici, na ručama u gimnastici..., onda pribjegavaš ovim "egzotičnim" disciplinama, kao što je npr. penjanje na bukvu babe Jele u Lici, jer tu si jedini, ili vas ima 2-3 takva besposličara, pa da si bar u tome "svjetski rekorder". Čudi me samo zašto se tome pridaje ikakva pažnja u medijima???

  • TommyVercetti 28.04.2020.

    Aviokarte.hr, gdje sve nisam vidio te grafite, na najčudnijim lokacijama za reklamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare