Sport

Komentari 19

Po novi rekord: Lubenjak će s prijateljem gurati auto 24 sata

Po novi rekord: Lubenjak će s prijateljem gurati auto 24 sata

Prije točno godinu dana fitness trener Tomislav Lubenjak (28) oborio je Guinnessov rekord u guranju automobila u 24 sata sa skoro 107 km. Sad ide u novi pothvat s prijateljem Bernardom Dedićem (32)

Osmijeh Tomislava Lubenjaka govorio je sve kad je prije godinu dana oborio rekord u guranju automobila u 24 sata sa prvotnih 82,28 kilometara na 106 kilometara i 938 metara. Simbolično, danas je objavio novi pothvat u kojeg neće ići sam. Pokušat će oboriti rekord u guranju automobila u 24 sata, ali ovaj put u paru s prijateljem Bernardom Dedićem (32).

- Spremam se za novi pothvat koji će biti za godinu dana. Spremam se i volio bih da pratite naš rast i razvoj kroz godinu dana. Bit će tu svega, a u tome će mi pomoći moj prijatelj Bernardo Dedić zvan Bero - objasnio je Tomislav, a novi 'lovac na rekord' je dodao: 

- Bok ekipa, pridružujem se Tomislavu u novom pothvatu u skidanju rekorda u guranju automobila kroz 24 sata. Trenutni rekord je 95 kilometara, a težina vozila je 860 kilograma - objasnio je Bero koji je bio uz Tomislava u obaranju prvog rekorda, odnosno bio je jedan od njegovih vozača.

Dinamični dvojac postavio si je cilj od 120 kilometara, što je 13 više od Tomislavovog rekorda 'u singlu'. Događaj će se odvijati u Zagrebu, a kako nam je rekao Tomislav, mnoge se stvari još dogovaraju te će se više detalja znati kroz sljedeća dva tjedna.

Najčitaniji članci