To je to što me zanima!

Pobijedio Ronalda, izborio Euro pa zaprosio curu na stadionu

Nakon što je ludo proslavio plasman Ukrajine na Euro 2020., mladi igrač Manchester Cityja Oleksandr Zinčenko (22) zaprosio je novinarku Vladu Sedan (22) na nacionalnom stadionu u Kijevu
Vidi originalni članak

Kad je već slomio CR-a i izborio plasman na Euro, pa zašto ne bi zaokružio prekrasni tjedan? Mlada nada 'građana' Oleksandr Zinčenko, kleknuo je na nacionalnom stadionu u Kijevu i zaprosio novinarku Vladu Sedan (22) koja je rekla da.

- Najvažnije da u mome životu - napisao je oduševljeni Zinčenko na Instagramu.

Zaprosio je novinarku ispred tri ogromna buketa crvenih i bijelih ruža, a dva dana prije oduševio je u njezinom javljanju uživo nakon velike pobjede protiv Portugala (2-1). Vlada ga je pokušala intervjuirati, ali on je odlučio napraviti pravi šou. Plesao je i galamio, a čak je i prekinuo intervju sunarodnjaka Andrija Jarmolenka koji je išao uživo iz televizijskog studija. 

Podsjetimo, Zinčenko se svojim 'ispadima' već proslavio kada je u obraz poljubio Vladu nakon velike pobjede Ukrajine nad Srbijom 5-0 ovoga ljeta. Upravo je za buduću gospođu Zinčenko rekao da bi svi trebali prolazak na Euro proslaviti tako da vode ljubav cijelu noć. A on je i tome dodao dimenziju više.

UTRČAO U TV STUDIO Zinčenko: Ljudi, vodite ljubav cijelu noć, Ukrajina je na EP-u!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nero1234 18.10.2019.

    BOJA gaca,nje vazno ,BOJU LJUBAVI ne prepoznajes.

  • ITALO DISCO_90 17.10.2019.

    uhvatila mala bogatog... eh kad su se prodavale na koridoru za 100 maraka, tko ih hoce zeniti iz bosne ili hrvatske..

  • čoviksjuga 17.10.2019.

    A onda će se na EURO-u us.ati u gaće i neće proći skupinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare