To je to što me zanima!

Pochettino stiže u Barcu! 'Već je večerao s predsjednikom kluba'

MUNDO DEPORTIVO Španjolski medij navodi da je Josep Maria Bartomeu već imao sastanak s Pochettinom i da je bio pozitivan. Argentinac bi uskoro trebao sjesti na klupu Barcelone
Vidi originalni članak

Nakon što je Bayern potopio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka i s osam komada u mreži joj nanio najveći poraz u modernoj povijesti (8-2), pitanje je trenutka kada će trener Quique Setien postati bivši.

POGLEDAJTE VIDEO: Nervozni Leo Messi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako se u petak nakon utakmice pojavila informacija da je Setien dobio otkaz, on još službeno nije stigao. To jest, Barcelona se još nije očitovala iako je pitanje trenutka kada će i to biti gotovo.

BARCELONA-BAYERN 2-8 Katalonci su naslovnice obukli u - crninu! 'Poniženi i osramoćeni'

Quique Setien nije uspio posložiti momčad i ispuniti očekivanja Barcine struke pa je jasno da će mu se 'blaugrana' zahvaliti. Izgubio je prvenstvo, ispao u četvrtfinalu Lige prvaka uz najteži poraz od 1946. godine i premda su mnogi zazivali ostavku, neće ju dati. Tako će i dalje ostati na primanjima u Barceloni.

Predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu reagirao je instantno i kako javlja Mundo Deportivo, Quiqueov nasljednik već se zna. On bi trebao biti Mauricio Pochettino koji je trenutno bez angažmana i vodi u utrci za klupu Barcelone. Bartomeu je već imao večeru s Argentincem i sastanak je bio pozitivan.

'POSAO STOLJEĆA' Coutinha platili 145 milijuna, u 15 minuta im spakirao 3 gola!

Ukoliko dođe do komplikacija i angažman se ne ostvari, Barcina opcija B je Ronald Koeman. Njezin je bivši igrač, već je bio na klupi kao pomoćnik od 1998. do 2000. godine i nakon što je otišao iz Evertona nema klupskih obaveza. Koeman je trenutno izbornik Nizozemske, koju je preporodio.

Prednost ima Pochettino, koji je nakon odlaska iz Tottenhama 'slobodan igrač' i koji je nakon otkaza Maurizija Sarrija bio jedan od kandidata za klupu Juventusa.

Među kandidatima se spominje i ime Xavija Hernandeza, no klupska legenda ne želi u Barcu dok je Bartomeu predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 15.08.2020.

    Evo bude Mesi zadovoljan. Zemo će da bude trener.

  • arow 15.08.2020.

    Opet masaja trenera

  • AnarhosindikaIist 15.08.2020.

    Bez namjere da provociram Barcine navijače ili Messijeve fanove, ali... Barceloni ne treba trener, ionako o svemu odlučuje Messi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare