Obavijesti

Sport

Komentari 42

Pochettino stiže u Barcu! 'Već je večerao s predsjednikom kluba'

Pochettino stiže u Barcu! 'Već je večerao s predsjednikom kluba'

MUNDO DEPORTIVO Španjolski medij navodi da je Josep Maria Bartomeu već imao sastanak s Pochettinom i da je bio pozitivan. Argentinac bi uskoro trebao sjesti na klupu Barcelone

VIDEO

Nakon što je Bayern potopio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka i s osam komada u mreži joj nanio najveći poraz u modernoj povijesti (8-2), pitanje je trenutka kada će trener Quique Setien postati bivši.

POGLEDAJTE VIDEO: Nervozni Leo Messi

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Iako se u petak nakon utakmice pojavila informacija da je Setien dobio otkaz, on još službeno nije stigao. To jest, Barcelona se još nije očitovala iako je pitanje trenutka kada će i to biti gotovo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Katalonci su naslovnice obukli u - crninu! 'Poniženi i osramoćeni'
Katalonci su naslovnice obukli u - crninu! 'Poniženi i osramoćeni'

Quique Setien nije uspio posložiti momčad i ispuniti očekivanja Barcine struke pa je jasno da će mu se 'blaugrana' zahvaliti. Izgubio je prvenstvo, ispao u četvrtfinalu Lige prvaka uz najteži poraz od 1946. godine i premda su mnogi zazivali ostavku, neće ju dati. Tako će i dalje ostati na primanjima u Barceloni.

Predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu reagirao je instantno i kako javlja Mundo Deportivo, Quiqueov nasljednik već se zna. On bi trebao biti Mauricio Pochettino koji je trenutno bez angažmana i vodi u utrci za klupu Barcelone. Bartomeu je već imao večeru s Argentincem i sastanak je bio pozitivan.

Coutinha platili 145 milijuna, u 15 minuta im spakirao 3 gola!
Coutinha platili 145 milijuna, u 15 minuta im spakirao 3 gola!

Ukoliko dođe do komplikacija i angažman se ne ostvari, Barcina opcija B je Ronald Koeman. Njezin je bivši igrač, već je bio na klupi kao pomoćnik od 1998. do 2000. godine i nakon što je otišao iz Evertona nema klupskih obaveza. Koeman je trenutno izbornik Nizozemske, koju je preporodio.

Southampton v Crystal Palace - Barclays Premier League

Prednost ima Pochettino, koji je nakon odlaska iz Tottenhama 'slobodan igrač' i koji je nakon otkaza Maurizija Sarrija bio jedan od kandidata za klupu Juventusa.

Među kandidatima se spominje i ime Xavija Hernandeza, no klupska legenda ne želi u Barcu dok je Bartomeu predsjednik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića