To je to što me zanima!

Pogledajte Harisovu ljepoticu kola i smiješno suđenje Pajača

Osijek je pobijedio Lokomotivu u Gradskom vrtu 2-1. Domaći su poveli iz dvojbenog penala koji je sudio Igor Pajač. Lokomotiva je izjednačila, a Hajradinović je ljepoticom kola odveo Osijek na vrh HNL-a
Vidi originalni članak

Osijek je u Gradskom vrtu pobijedio Lokomotivu 2-1 i privremeno zasjeo na vrh HNL-a s istim brojem bodova kao Dinamo, ali s boljom gol-razlikom. Osiječani su poveli protiv Lokomotive iz kontroverznog penala koji je sudio Igor Pajač.

OSIJEK - LOKOMOTIVA 2-1 Osijek pobijedio Lokomotivu te od Dinama preuzeo vrh HNL-a!

Mudražija je bio u prodoru, Lokomotivin golman Grbić je izašao s gola i bacio se, ali Osijekov igrač isforsirao je kontakt, ako ga je uopće bilo, i Pajač je nasjeo i pokazao na bijelu točku. Pregledali smo video nekoliko puta i svaki je put bio pravi izazov pronaći barem jedan element kaznenog udarca. Pokušajte vi.

<<<Pogledajte video penala >>>

Siguran je s bijele točke bio Haris Hajradinović i Osijek je poveo 1-0. No Lokomotiva se vratila preko Radonjića koji je također pogodio nakon penala. Janža je držao Kastratija, ovaj se bacio i Pajač je pokazao na bijelu točku. 

No Osijek je ipak došao do pobjede i to zahvaljujući majstoriji Harisa Hajradinovića čiji će gol konkurirati za najljepši ovoga kola. Pogodio je Osijekov majstor ljevicom s 25 metara u suprotne rašlje! Ni dva golmana ne bi ovo obranila.

<<< Pogledajte video gola >>>

Idi na 24sata

Komentari 24

  • antonio45 02.09.2018.

    Sucima je samo u glavi,kako navuci za dinamo! Gade mi se mafija

  • Prki600 02.09.2018.

    Jel sam ja blesav ali Osijekov penal je čist ko suza.Golman lijevom rukom povlači igrača za lijevu nogu.

  • Jocko Taraba 02.09.2018.

    Tri penala za Hajdukova tri boda sva tri jednaka kao ovaj al ni slova o tome.... I ovaj pajac od suca je upravo jedan dosudio za Hajduk.... I onda tovari pričaju kako su svi protiv njih.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare