To je to što me zanima!

Pogledajte kako je Povrženić zabio eurogol Hajduku u Kupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kapetan Vinogradara, Marko Povrženić, zabio je fantastičan gol Hajduku u osmini finala Kupa. Marko je opalio iz voleja za 1-0. Hajduk se provukao tek u produžetku
Vidi originalni članak

Hajduk se dugo mučio kod četvrtoligaša Vinogradara u osmini finala Kupa. Domaći su u Mladini poveli fantastičnim golom Marka Povrženića. Kapetan Vinogradara opalio je lijevom nogom i iz voleja šokirao "bile". Pravi eurogol domaćeg nogometaša.

<<< Hajduk je izbjegao blamažu u Kupu i jedva dobio Vinogradar >>>

- Prvo sam pomislio: 'Pa je li ovo moguće?!' - rekao je 29 godišnji kapetan Vinogradara.

Hajduk je ipak izjednačio u 64. minuti utakmice nakon pada Kiša u šesnaestercu. Bencun je bio strijelac s bijele točke.

<<< Drhtali u vinogradu: 'Ne kužim kako je Hajduk prvi u HNL-u' >>>

Utakmica je otišla u produžetke, a tamo je na vidjelo izašla bolja fizička sprema igrača Hajduka koji su Vinogradaru zabili još dva gola (Kouassi, Kiš).

- Igrao sam protiv Hajduka i 2004. godine, tad su mi se činili puno jači. Ne kužim kako su prvi u HNL-u. Vidi se samo da su fizički spremniji od nas - dodao je Povrženić.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • sljivovica_1 01.11.2013.

    **** Admin **** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

  • dmiota 01.11.2013.

    Skinite se sa 24 sata odite na forum i komentirajte u Titovoj (slobodnoj) dalmaciji da je sudac spasio jajduk to stjoji ma koliko se vi jedili i Doiamu su mogli suditi penal protiv Naftaša pa nisu tada su znali da če dinamo opstati, a vi da ste ispali nebi opstali raspali bi se ko bundeva!! a Jovanovič(vaš pokrovitelj) bi umro od jada1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • solin2 01.11.2013.

    pričaju o penalu i komentiraju samo oni koji mrze hajduk, a ti likovi mi se gade..koliko je samo penala dosudjeno na štetu kajduka,a da ne govorim u korist dinama i onaj u rijeci na 20 metara od gola taj je bija poseban..o tom nitko nije priča...ostavite vi naš hajduk na miru i gledajte vaše poslove...jedno je sigurno NIKAD NEĆETE BIT ONO ŠTA JE HAJDUK I ŠTA JE TORCIDA...patite...HŽV

Komentiraj...
Vidi sve komentare