To je to što me zanima!

Pogledajte makljažu na tribini nakon borbe bivšeg prvaka

Andy je nakon 12 rundi u kalifornijskom Carsonu slavio jednoglasnom odlukom sudaca (117-110, 118-109, 118-109). Bila je to njegova 34. pobjeda u karijeri u kojoj ima samo dva poraza
Vidi originalni članak

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji 31-godišnji Amerikanac Andy Ruiz je u prvoj borbi nakon skoro godinu i pol dana pauze noćas svladao iskusnog sunarodnjaka Chrisa "noćnu moru" Arreolu (40). 

EL ANIMAL SE PENJE Hrgović preskočio Andyja Ruiza

 Andy Ruiz je nakon 12 rundi u kalifornijskom Carsonu slavio jednoglasnom odlukom sudaca (117-110, 118-109, 118-109). Bila je to njegova 34. pobjeda u karijeri u kojoj ima samo dva poraza, dok je Chrisu Arreoli, koji ima 38 pobjeda, ovo bio sedmi poraz.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Andy Ruiz  je u lipnju 2019. iznenadio boksački svijet kada je u Madison Square Gardenu tehničkim nokautom pobijedio svjetskog prvaka Anthonyja Joshuu, ali pola godine kasnije u uzvratu u Saudijskoj Arabiji Joshua je trijumfirao sudačkom odlukom i vratio je naslove po WBA, IBF, WBO i IBO verziji.

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: 

TEDDY ATLAS: 'Ruiz je kao narkoman kojeg treba izvesti na pravi put...'

Osim u ringu, šake su letjele i na tribinama. Navijači su se udarali, a bilo je i nekoliko nokdaunova.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare