Obavijesti

Sport

Komentari 2

Hrgović preskočio Andyja Ruiza

Hrgović preskočio Andyja Ruiza

Po IBF-ovoj ljestvici hrvatski borac zauzima peto mjesto na ljestvici izazivača. Ispred njega su samo Hunter, Usyk, Martin i prvoplasirani Kubrat Pulev koji će ove subote u ring s Joshuom

VIDEO

Filip Hrgović (12-0) zauzeo je visoko peto mjesto po najnovijem IBF-ovom ranking te je nakon posljednjih promjena najbolji hrvatski teškaš preskočio bivšeg svjetskog prvaka Andyja Ruiza Jr.

Pokretanje videa...

Filip Hrgović tuče lutku 00:45

Na ljestvici izazivača ispred Hrgovića su tako ostali samo Michael Hunter, Oleksandr Usyk, Charles Martin i prvoplasirani Kubrat Pulev koji će ove subote u ring s aktualnim prvakom  Anthonyjem Joshuom.

Hrgović zauzima i odlično osmo mjesto na WBC-ovom rankingu, a tamo se nalazi iznad Huntera i Martina, ali ispod Andyja Ruiza.

Za razliku od IBF i WBC ljestvice, Hrga se još uvijek nije uspio probiti u Top 10 na WBA i WBO rankingu te na oba poretka trenutačno zauzima 12. poziciju.

'El Animal' je posljednju borbu odradio početkom studenog kada je nokautirao Rydella Bookera u petoj rundi, a za sljedeću borbu želi Michaela Huntera koji je po tablicama svih organizacijama 'tu negdje' s hrvatskim borcem, a Amerikanac je i sam priznao kako priželjkuje tu borbu. 

- Filip i ja borili smo se na dvije iste priredbe prošle godine. Ja sam oba puta imao teže protivnike i svaki put pitao bih kad će mi dati da se borim s Hrgovićem. Rekli su mi da je prezelen i da treba napredovati da dođe na taj nivo. Ali ako je spreman, apsolutno, borit ću se s njim. Već sam to nekoliko puta tražio - rekao je Amerikanac za BoxingScene.

Iako iz tjedna u tjedan Hrgović i Alen Babić vode medijski rat činjenica je da ipak nijednom od njih dvojice sad ne bi dobro došao poraz pa se čini da do dvoboja trenutačno najboljih hrvatskih teškaša ipak neće doći u neko skorije vrijeme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica