To je to što me zanima!

Pogledajte strašan lom noge kolumbijskog reprezentativca

Kolumbija je u noći s petka na subotu pobijedila Venezuelu 3-0 u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, no utakmica neće biti upamćena po golovima, nego teškoj ozljedi Kolumbijca Santiaga Ariasa
Vidi originalni članak

Kolumbijski reprezentativac Santiago Arias je prilikom defanzivne akcije bio u duelu s Machisom i došlo je do stravičnog loma noge. Igrači obje reprezentacije bili su u šoku kada su vidjeli o kakvoj se teškoj ozljedi radi. Sudac je dao izravni crveni karton venecuelanskom napadaču, no kasnijim pregledom VAR-a suci su ustanovili da nikakvog kontakta nije bilo.

IZGLED REALOVCA ZABRINJAVA Srušio je Barcu pa morao pod nož: Operacija ga 'prepolovila'

NEĆE GA BITI DO PROSINCA Nema sreće: Vrsaljko imao novu operaciju, bol je bila prejaka...

Doktori obje reprezentacije su trenutno reagirali kako bi pomogli nesretnome Ariasu, ali mogli su ga samo gledati kako pada u nesvijest od bolova, desni bek kolumbijske reprezentacije hitno je prebačen u bolnicu.

Nažalost nismo u mogućnosti objaviti video zbog autorskih prava, ali stravičnu ozljedu kolumbijskog nogometaša možete pogledati OVDJE.

Kolumbijac je nedavno iz Atletico Madrida prešao u Bayer Leverkusen i uspio je odigrati tek jednu utakmicu za klub iz Leverkusena, a sada ga sigurno čeka najmanje pola godina pauze. Umjesto Ariasa je u igru ušau Medina, a Kolumbija je slavila s 3-0. Dva gola je zabio Muriel, a jedan Zapata.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ejdžej 10.10.2020.

    Lik je bas nepotrebno ukliza moga je tu zagradit loptu s lakocon

  • kesni 10.10.2020.

    mogu mislit koliko ovo boli, meni je pukla fibula na utakmici pa je bolilo, a ne kad se noga otkine

  • db19 10.10.2020.

    Poništen mu je crveni nakon pregleda VAR-a, očito je sudac na prvu mislio da je faul

Komentiraj...
Vidi sve komentare