To je to što me zanima!

Policija istražuje slučaj masovne tučnjave na Poljudu: Zaštitar (24) je lakše ozlijeđen u okršaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Usred Hajdukove fešte na Poljudu nakon pobjede nad Šibenikom (3-0) za kraj sezone u kojoj su bijeli osvojili drugo mjesto u prvenstvu i obranili Kup, podno istočne tribine: tučnjava
Vidi originalni članak

Splitska policija potvrdila nam je da istražuje masovnu tučnjavu nakon utakmice Hajduk - Šibenik koja je postala viralna na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nakon završetka nogometne utakmice na stadionu Poljud došlo je do narušavanja javnog reda i mira u kojem je 24-godišnji muškarac, pripadnik redarske službe zadobio lakše tjelesne ozlijede. U odnosu na ovaj događaj provodimo kriminalističko istraživanje - rekli su nam iz policije na upit.

Podsjetimo, usred Hajdukove fešte na Poljudu nakon pobjede nad Šibenikom (3-0) za kraj sezone u kojoj su bijeli osvojili drugo mjesto u prvenstvu i obranili Kup, podno istočne tribine: tučnjava.

SNIMKA S TERENA VIDEO Kako je počela tučnjava na Poljudu. Redar viče: Ajde, da te vidim! Ubrzo su ga oborili...

Čini se kako je do nereda došlo nakon što jedan redar nije dozvolio ulazak navijačima u teren iako je to, s obzirom na količinu ljudi koji su bili na travnjaku, bilo nemoguće zaustaviti. Neke je navodno gurao i udarao.

- Ajde, da te vidim! Šta si sta? Šta si sta, p... ti materina - čuje se kako galami muškarac odjeven u redarski marker koji potom zauzima gard za borbu, a zaštitari ga pokušavaju odmaknuti.

MAKLJAŽA U DALMACIJI VIDEO U Unešiću izbila tučnjava nakon utakmice Zagore i Splita

- Gle ovo, zaštitar! Evo ti kamera! Evo ti kazna sutra! Kazna, kazna, kazna - viče drugi muškarac u videu koji je dobila naša redakcija.

Masa je potom krenula u fizički obračun s redarom koji je bježao po atletskoj stazi, ali nije mogao dugo. Dohvatili su ga.

 

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Pipo zg 31.05.2023.

    Tko je bio na finalu u futsalu vidio je sto su pravi navijaci i kako se navija. Niti jedna jedina rijec protiv ekipe iz Dalmacije! To na poljudu necete dozivjeti nikada, tamo je 90% navijanja zasnovano na vrijedanju dinama i zagreba. Pa cak i kada kontra njih dinamo uopce ne igra. Kompleks veliki.

  • Bummser30 30.05.2023.

    Škuturska posla . pola ih je na ovome videu se nečim spičila. torcida = hrpa degena drogiranih.

  • 30.05.2023.

    ajde ajde svi pljujete samo zato jer ima veze sa Hajdukom a to što svoje dijete ne bi branili da ga tako udaraju samo govori o vama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare