To je to što me zanima!

Pomračenje uma u Gračacu: Igrač nokautirao suca jer mu je dao crveni, reagirala policija!

Utakmica NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice u drugoj ŽNL Zadar prekinuta je u 73. minuti nakon što je igrač gostiju poludio i nokautirao suca šakom u glavu
Vidi originalni članak

Niželigaški nogomet pun je draži i uzbuđenja. Na nekim utakmicama zna biti više gledatelja nego u Prvoj HNL, rivalstva lokalnih klubova žešća su od El Clasica, ali nažalost, nekad vidimo scene kojima nije mjesto u civiliziranom svijetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jednu takvu navijači su vidjeli je na utakmici NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice koji se natječu u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar. Susret je u potpunosti zasjenio incident iz 72. minute. 

Nogometaš Vrčeva Bruno Števanja dobio je crveni karton nakon jednog prekršaja. Prigovarao je sucu, no ništa nije donosilo ploda. U tome trenutku prisutni su vidjeli pomračenje uma. Došao je do suca Slavena Čirjaka i udario ga šakom u glavu, prenosi Zadarski.hr.

Navijači na tribinama i ostali igrači na terenu nisu vjerovali svojim očima, a sudac je ležao na travi u nokautu. Nije bio u stanju nastaviti utakmicu pa ju je prekinuo nakon što je došao k sebi, a uskoro je igralište u Gračacu okupirala policija koja je došla ispitati svjedoke i glavne aktere ovog događaja. Vrčevo je suspendiralo Števanju i bit će izvan momčadi do daljnjega, a uz to mu prijeti i kaznena prijava. 

SVI ISTOG PREZIMENA Števanje: Hvala Bogu ima nas, ući ćemo u Guinnessovu knjigu

Priopćenje delegata prenosimo u cijelosti:

- Nakon što je glavni sudac Slaven Čirjak dodijelio Bruni Števanji crveni karton, ovaj se zaletio prema njemu i udario ga šakom iznad desnog oka. Sudac se od udarca srušio na pod. Nakon ukazane medicinske pomoći u 72. minuti odsvirao je prekid utakmice. Nije bio sposoban nastaviti utakmicu. Nakon prekida utakmice, na igralište je stigla ophodnja MUP-a, da bi obavila razgovor sa sucem i igračem koji je udario suca. Kapetan ekipe gostiju - predstavnik kluba izjavio je da potražuje da se dostavi snimka utakmice njima u klub na uvid kako bi razmotrili eventualnu žalbu na suđenje. U veoma rastrganoj i nervoznoj utakmici zbog opisanog događaja nastupio je prekid u 72. minuti - piše u priopćenju. 

NK Vrčevo se ispričalo zbog gluposti svog igrača, ali zatražili su i dostavu snimke utakmice kako bi razmotrili eventualnu žalbu za suđenje. No, kakvo god suđenje bilo, ništa ne može opravdati ovu divljačku reakciju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • trobojni gonic 25.04.2022.

    Taj sudac je mučki provokator i dobio je više batina nego mu je na glavi dlaka.

  • Lakrdija88 25.04.2022.

    Ovaj sudac zakuva svaku utakmicu, tako da je bilo samo pitanje vremena. Nasilje se ne moze opravdavati, ali vjerujte da je ovaj zasluzio 😂

  • Sirota_1 25.04.2022.

    Taj više ne bi prišao igralištu,a kamoli igrao nogomet.Sudac neka ga tuži za odštetu,svjedoka ima kao u priči.

Komentiraj...
Vidi sve komentare