Obavijesti

Sport

Komentari 16

Pomračenje uma u Gračacu: Igrač nokautirao suca jer mu je dao crveni, reagirala policija!

Pomračenje uma u Gračacu: Igrač nokautirao suca jer mu je dao crveni, reagirala policija!

Utakmica NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice u drugoj ŽNL Zadar prekinuta je u 73. minuti nakon što je igrač gostiju poludio i nokautirao suca šakom u glavu

VIDEO

Niželigaški nogomet pun je draži i uzbuđenja. Na nekim utakmicama zna biti više gledatelja nego u Prvoj HNL, rivalstva lokalnih klubova žešća su od El Clasica, ali nažalost, nekad vidimo scene kojima nije mjesto u civiliziranom svijetu.

Pokretanje videa...

Hajduk - Dinamo 1-0 02:22

Jednu takvu navijači su vidjeli je na utakmici NK Velebita iz Gračaca i NK Vrčeva iz Glavice koji se natječu u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Zadar. Susret je u potpunosti zasjenio incident iz 72. minute. 

Nogometaš Vrčeva Bruno Števanja dobio je crveni karton nakon jednog prekršaja. Prigovarao je sucu, no ništa nije donosilo ploda. U tome trenutku prisutni su vidjeli pomračenje uma. Došao je do suca Slavena Čirjaka i udario ga šakom u glavu, prenosi Zadarski.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Navijači na tribinama i ostali igrači na terenu nisu vjerovali svojim očima, a sudac je ležao na travi u nokautu. Nije bio u stanju nastaviti utakmicu pa ju je prekinuo nakon što je došao k sebi, a uskoro je igralište u Gračacu okupirala policija koja je došla ispitati svjedoke i glavne aktere ovog događaja. Vrčevo je suspendiralo Števanju i bit će izvan momčadi do daljnjega, a uz to mu prijeti i kaznena prijava. 

Števanje: Hvala Bogu ima nas, ući ćemo u Guinnessovu knjigu
Števanje: Hvala Bogu ima nas, ući ćemo u Guinnessovu knjigu

Priopćenje delegata prenosimo u cijelosti:

- Nakon što je glavni sudac Slaven Čirjak dodijelio Bruni Števanji crveni karton, ovaj se zaletio prema njemu i udario ga šakom iznad desnog oka. Sudac se od udarca srušio na pod. Nakon ukazane medicinske pomoći u 72. minuti odsvirao je prekid utakmice. Nije bio sposoban nastaviti utakmicu. Nakon prekida utakmice, na igralište je stigla ophodnja MUP-a, da bi obavila razgovor sa sucem i igračem koji je udario suca. Kapetan ekipe gostiju - predstavnik kluba izjavio je da potražuje da se dostavi snimka utakmice njima u klub na uvid kako bi razmotrili eventualnu žalbu na suđenje. U veoma rastrganoj i nervoznoj utakmici zbog opisanog događaja nastupio je prekid u 72. minuti - piše u priopćenju. 

NK Vrčevo se ispričalo zbog gluposti svog igrača, ali zatražili su i dostavu snimke utakmice kako bi razmotrili eventualnu žalbu za suđenje. No, kakvo god suđenje bilo, ništa ne može opravdati ovu divljačku reakciju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu