To je to što me zanima!

Poput naše Janice: Serena Williams postaje pedikerka

Janica se posvetila kozmetici nakon što je završila karijeru. Otvorila je salon u Rijeci. Serena pak usporedno s tenisom stječe još jedno zanimanje...
Vidi originalni članak

Sportaši imaju različite rituale prije mečeva. Neki šetaju i odmaraju, neki se mole, a Serena Williams uređuje nokte. Prije svakog meča lakira ih u drugu boju ili stavlja nove aplikacije i creteže. Bez 'friško' uređenih noktiju više ne izlazi ne teren. Kolegice se čude njenim dugim i za sport neprimjerenim noktima, te se pitaju kako s njima može igrati.
Zbog opsesije manikiranjem, već dulje vremena razmišlja o stjecanju diplome za umjetnost uređivanja noktiju. Odlučila je zato upisati tečaj kako bi do savršenstva dotjerala vještinu koju je samouko već poprilično usavršila. Pohvalila se pritom na Twiteru da ga pohađa inkognito.
'Nalazim se na tečaju za uređivanje noktiju. Jedem sama svoj ručak. Identitet zasad uspješno prikrivam. Tu i tamo mi netko kaže da jako sličim Sereni Williams. Da pukneš od smijeha', napisala je.
Kada tečaj uspješno privede kraju, najbolja tenisačica svijeta u Palm Beachu namjerava otvoriti kozmetički salon, a nazvat će ga Match Point.
Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić također se bacila u kozmetički biznis. No tek po završetku karijere. U blizini riječkog Korza je otvorila salon za uljepšavanje koji je nazvala 'Fei-Fei'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HBCRO 20.09.2010.

    Uh kako mi je ona dobra,strastvena,zaobljena sa velikim cicama i guzom...Uf!

Komentiraj...
Vidi sve komentare