To je to što me zanima!

Korejci su savladali Portugalce i plasirali se u osminu finala SP-a

Portugalci su odlično otvorili utakmicu i golom Horte poveli. Izjednačio je u 27. minuti Kim Young-Gwon. Pobjedu je donio Hwang Hee-Chan poslije sjajne kontre Sona
Vidi originalni članak

Nogometaši Južne Koreje u fantastičnoj utakmici savladali su Portugal s 2-1 i osigurali si ulazak u osminu finala SP-a u Katru. Do toga su strepili do zadnje sekunde jer su Urugvajci vodili 2-0 protiv Gane, ali unatoč istom broju bodova, ispali su zbog lošije gol razlike.

HRVATSKI JUNAK Za transfer u Leipzig Gvardiol je roditelje počastio kućom! A recept za uspjeh stoji mu u sobi

Portugal je rano poveo, Horta je sjajno zabio već u 5. minuti nakon što ga je proigrao Dalot. Nisu se Korejci predavali, štoviše, napadali su, ali nisu mogli zabiti. Kao niti Portugalci, predvođeni Ronaldom.

U 27. minuti izjednačio je Young-Gwon Kim nakon kornera u kojem je lopta baš pogodila Ronalda. Na odmor se otišlo s 1-1.

U nastavku su obje momčadi krenule uspavano, bez previše prijetnji. Portugalski trener izvadio je najbolje igrače da ih sačuva za osminu finala, a to se pokazalo kao odlična prilika za Korejce.

Korejski junak je postao Hee-Chan Hwang koji je sjajno zabio nakon što je Son povukao kontru i proigrao ga u matnu situaciju. Napadač je zabio gol koji se pokazao kao važan za prolazak skupine.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • hahah 02.12.2022.

    Ajde Kikiriki doma na paštašutu

  • maksip24 02.12.2022.

    Bravo Koreja!

  • TeriRiki 02.12.2022.

    Paolo Bento, legenda Portugala, odveo Koreju protiv Portugala u osminu finala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare